Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kov Vam ukro barbiku?
``Srbija ostaje svom snagom privržena Daytonskom sporazumu, i očekujemo da se predstavnici naroda u BiH dogovore o budućim rješenjima u toj zemlji\", rekao je Tadić.`` alo???? pa koji vam deo nije jasan? svaki dan iz srbije dodje izjava nekog od politicara da podrzava bosnu i njen integritet i kredibilitet, a vi sve sto radite je da pljujete i i dalje ratno huskacki pricate... strasno...
znamo vi vase namjere tadicu ali slomicete vi opet zube svoje nad Bosnom.Zao mi samo ovih iz pc-ja sto postaju izbjeglice u vlastitoj zemlji radi fasisticke ideologije
Podrska Stipe LAVE,ZMAJU! ISTINA je ta koju PORICU i GAZE srbske nacisticke mracne struje ko tadic i jeremic! AVE Stipe i svi demokrati svjeta!ISTINU reci krvavoj nacistickoj srbiji! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici!A na Kosovu su srbi vec trideset godina vrsili genocid nad albanskom populacijom!ISTINA mora BIT recena,NECE JUCERASNJI BARBAR-UBICA-SILEDZIJA-KRVOLOCNIK srbin odlucit i djelit pravdu i istinu! nacisticku srbiju su trebali podjelit ko Njemacku poslije hitlera i zabranit joj bilo kakvu vojnu il politicku aktivnost u regiji sve dok normalni ljudi ne budu dosli na vlast!ISTA banda nacista i jos gorih od milosevica je aktuelno u nacistickoj srbiji,Europa ce kad tad zazalit svu podrsku koju je dala ovoj kolektvinoj srbskoj paraniji.Zivi pa vidjeli!!!! BiH4EVER!
\"\"\"Predsjednik Tadić je objasnio da bi Srbija neiskrenom politikom u odnosu na cjelovitost BiH ugrozila vlastiti teritorijalni integritet, ali i narušila svoj kredibilitet u postupku pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu.\"\"\" @- jel??,,ko to i dalje ENERGICNO lobira protiv BiH-e u Brisselu i cijelom svjetu??? Ko to i dalje mjesa svoje kRVAVE prstice u nasoj suverenoj drzavi BiH-i? Ko u svome birou cuva najveceg ratnog zlocinca mladica? Ko to PONIZAVA zrtve srbskih horda ubica i siledzija? Ko je to DUZAN vise stotina milijardi BiH-i za sve destrukcije i PLJACKU? Ko to u pozadini diriguje nacisti spiricu i debelom fasisti i lopovu s laktasa? KO UNISTAVA VEC DVADESET GODINA DRZAVU BiH-u???TI i SVA tvoja krvolocna srbska bratija!Juce je to radio milosevic danas ti i tvoj nacista srnorukas jeremic!BiH4EVER!
Ovaj tihic s. je NEPRIJATELJ BiH odgovorna osoba za krizu , politicku i ekonomsku, on je sve zablokirao izdajnik , profiter, lopov, srbijanski lobista, smako Lukaca, smako ministra bezbijednosti, namijestio Jurisicu, srusio tuzbu protiv srbije i crne g. srusio investicije 7 mijlijardi ,50 000 radnika uskratio za posao, zajedno sa covicem d. drzi Mostar u blokadi, kod dodika m. izjavio da rs niko nemoze ukinuti te mu pri tome i dalje POKUSAVA\" pomoci na samom pocetku rata izdao te uskratio odbranu Bosanskog Broda i svih okolnih gradova i mjesta ! Ima toga jos mnogo, mnogo , sve sama izdaja i kukavicluk Znamo da je u SDA uvijek bilo vise struja i dobrih i losih tako je i danas,neki moraju da budu u blizini GARGAMELA da bi znali kakvu kasu sprema strumpfovima. SDA ima i novi slogan \'OD PATRIOTIZMA DO IZDAJE\" u rijeci izdaja svakako je prepoznato dijelo sulejmana tihica.