Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logika!. Zatvorice kafice i kafane!! A marketi i kafiterije na benzinskim pumpama ce i bit prepunie. Kakav efekat i korist ce bit postignuta! Il sve zatvori il nikako!!
Samo naši nek zatvore granice da nam ne nanose štetu, pocelo se kod nas smirivati, treba da bi oni donesu koronu, zatvori granice
Božić je neradni dan i za koronu?!
Jedva čekam Božić!
COVID štabovi FBiH praznicno odmaraju ne oglasavaju se dok građani oboljevaju i umiru čak i za praznik. Goran Čerkez će se valjda probuditi iz svoje televizijske narcisoidnosti i poceti raditi ono za sto je plaćen.
FffgjiT
A šta za Božić? Virus isto slavi Božić? Je li to katolički virus?
Sad ce i nasi prepisati, najkasnije od ponedeljka :)
700 miliona eura pomoci je dobila Hrvatska od EU Ko.ce.hraniti porodice ako se sve zatvori to glupani ne.misle. Kod.mene je otkaze.dobilo 50% ljudi. Ako zatvore kad.počnu socijalni nemiri paljevina i.pljačke onda se sjetite debili glupi Malinara Fadila i Fikreta koji smišljaju ove lockdown varijante da ukradu još 10 miliona eura. A i super je da nas dresiraju kako bi nas natjerali da se vakcinišemo-a onda šta ce.biti kakve.posljedice ce imati po zdravlje Bog zna.
@r2d2limeni ... Prijavi konobara, "gazdurino" !!! Ofirni ste vi koji "brinete" za gladna usta konobara, a placate ih i tretirate kao roblje.
balkanske ekonomije ne mogu finansijski prezivjeti lockdown.ko krene zatvarat taj je prno u cabar jos pogotovo uz nove kredite.ako dug predje 30-35-40% bdp (balkanska) zemlja je na rubu krize
U bosni narod naviko na kafiće i restorane, daj da popije kafu svaki dan njemu dobro, nije glavno zanimanje konobar u bosni, velik je to zalogaj, više se gleda na poslodavca, pogotovo da duduli shishu.
Uvedite dvosedmičnu izolaciju za sve koji ulaze iz Hrvatske, Hrvatska je leglo korone u regionu!
Otvaraj Cristal na Soukbunaru, da narod ims dje bambusat
Pisi propalo..
Kako se olahko donose ove mjere, zatvaranja kad je ruka duboko u drzavnoj kasi, nema da nestane. Sto bi rekao Fadil Novalic, sirotinjo i Bogu si teska. Da ova gospoda radi za neizvjesnih 600/ 700KM prica bi bila drugacija. Koliko novca je u planu da se odmah isplati zatvorenim objektima?
OlaHko? Jesi li to naučio u školi? U faHzonu staHvi "H" bilo gHdje🤣
Sad kad Dqlmosi nqvqle na derneke u Livno, Duvno... S ove strane Zqgrepcani u Krqjinu....
Uvest karntin na granicama!! Ko god ulazi obavezna trijaza,testiranje,,izolacija itd. Ne ulazi nam.ko hoce i kako hoce,a mi kad gdje krenomo preko grane broje nam.krvna zrncad i traze sve moguce testove na covid!!