Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skenjam vam se na zakon! Ako je zena mentalno poremecena znaci da ne moze donositi zdrave odluke prema tome seksualni cin bi se trebao tretirati kao silovanje ,usput partneri su joj nasilnici ! Zena silovana i rodila 3 djece a oni ce je podvezati!? Grozno!
Cast izuzecima, vise od pola klix komentatora su psihopate koje treba sterilizovati.
Znači ona je nesposobna za rasuđivanje i ima skrbnika koji mora da donosi odluke u njeno ime, i niko ne dovodi u pitanje to što neko njoj uporno pravi djecu u tom stanju.
Mozemo mi sto puta postati clanica EU i uvesti zakone ali Balkanskom primitivizmu nema lijeka narocito kad se radi o ustanovama koje bi trebalo da sprovode demokratske...zakone.
ovoe haram
Sasvim ispravna odluka i trebalo bi se i kod nas ovo pod hitno usvojiti
sasvim ispravna odluka !
Da, ruzno zvuci kad procitas naslov, ali sasvim ispravno!
Pa mene malo zbunjuje to što piše da navodno mentalna retardacija nije ni uzeta u obzir. Kako mogu odlučivati bilo šta za nju ako to ne uzmu u obzir?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
AHAHHAA TAKVE ZENE JE NAJLAKSE OPLODIT IONAKO SU KO BILJKE.
@BosanskiGazija2 AHHAHAHHAHAH