Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Hrvatska je toliko bezobrazna i podla,cuj uputili notu Srbiji koja je otkrila spomen plocu svom generalu u Srbiji.Pa terma vam bemje ustasku pa u Hrvatskoj ima mali milion spomen ploca ustaskim krvnicima pa niko Hrvatskoj da uputi protestnu notu zbog toga.
A sta cemo s Kordicem?
U redu je svoje zločince veličati ako ti svoje veličaš! Moto retardiranih plemena!!!
Kao prvo ploca je postavljena u spomen sobi.Ako ne znaju sta znaci ta rec neka potraze na wilkipediji.Drugo nece Hrvatska da nekome diktira kome ce se podici spomenik,po kome ce se dati ili ne dati ime ulice da se oni ne bi uvredili.Trece po Hrvatskoj je dosta imena za nazivima ljudi koji su pravili zlo u 2 SR.Cetvrto skandalozno je da ta ista Hrvatska prica o zlocinima kada je iste i gore vrsila u Jasenovcu.
29 godina od pocetka agresije Milosevica na Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, i nevidjenih zlocina i genocida, srpska politika je i dalje na istom fasistickom putu i nit priznaje zlocine koje je pocinila , niti priznaje da je bila agresor na komsije. Vidjecemo gdje ce ih to odvesti.
@SimpleRed znas li ti i ostali sta je ti definicija genocida.Kladim se ni da politicari Baki i Dzafer ne znaju da to objasne.Dzabe im skole koje su ,,zavrsili" kada su zatupljeni u mozak
@mister_no_....Vidim po tvom komentaru, da si ti taj koji treba otici u Hag i objasniti , haskim sudijama , sta je genocid , jer ti nisi zavrsio skole, ali “nisi zatupljen u mozak “!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobice metak kao odgovor. 😂