Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek kukaju da im je losa sezona...a u Drveniku 60Eura dan.. :) Skutori foliraju kako bi izbjegli placanje 2KN boravisne takse za goste, pa onda nas za.je..baju na granici sto nemamo upatnicu za boravisnu taksu ...
pa kupaj se u neumu ili odi u tursku, tko te uopće zove u hrvatsku?
@rainy day Volio bi ja u Hrvatsku ali nisam toliko bogat, jeftinije mi je otici u Palma de Mallorca-u ili u Bodrum 15 dana avionom Ultra all inclusive (sa happy end-om), nego kod babe u Brist u sobu sa ambassador dekama sa motivima lava :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Boga mi, po Makarskoj Hrvati tačno znaju kad je Ramazan i mogu reći da to dobro osjete!
...srednj dalmacija je destinacija ex-yu državljana...južnije i sjevernije, pogotovo istra i kvarner, dominiraju eu/usa državljani...
Ne brini se ti za to koliko 'musle' troše, hvala bogu pa se troši uostalom prošetaj Sarajevom @mutava, nagledaj se sirotinje i jada...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo ja prvi put cuo i bio na tom portalu hercegbosna.Pa nesto ludo kao one kalifatske ISIL-ove karte.
Vazda kukaju! Tamo nikad a ni tad!
Priznajte da vam fali Argeta na plaži
Ja znadem otici samo u Makarsku i Ćutepe i opet cu ici jer ne znadem drugog puta ako more s licnom,ako nemerm ondak oni boranijski pašoš u neki dan dobit.
Kad god ljetujem u Hrvatskoj meni bude predobro. Koliko para toliko i muzike.
Glupost, grad je pun fureštih, a uz ovu kišu svaka 2-3 dana rezultati nisu ni loši.
Savjetujem bosnjake to jest bosance da ne nasijedaju na neke komentare skutora i cetnika nam HR prijateljska zemlja,nije HR susak skutor i krivoustija tudjman,85 hrvata se nije slagalo sa tudjma-suskovom politikom devedesetih prema Bosni,normalno u svakom narodu ima gladnih fasista za tudjom teritoriom i mrznjom sa religiske strane al u HR je manjina koja zeli nesrecu Bosne i bosnjacima, zato ne nasjedajte na ove placene skutore i cetnike a ima mnogo cetnika koji pisu komentare kao da su hrvati i stvaraju mrznju izmedju dva naroda.
ti si dokaz ispravnosti mog kometara Mustafa cuj mustafa al si sazno da ti je neki turcin pradjed rekla ti pranana sine ti si pola turcin pa si stavio ime Mustafa.
juge ti više nema, mi Hrvati smo je dobrano rasturili za sva vremena, tako da fore s bratstvom i jedinstvom kod nas ne pale više, mi svojim putem, vi svojim i voila;))
Tko ima mogućnosti trebao bi svake godine ići na drugu lokaciju, nema dosadnije od svake godine ići na isto mjesto....
'' Da hoće oni bosanci dolaziti u većem broju kao nekad, eh. Ma nek piške koliko hoće. ''
pazi ovo loša sezona jer nema bošnjaka? Ja ljetujem na Sj. Jadranu, Bošnjake možeš na prste izbrojiti, oko mene mahom stranci pretežno Česi, Slovenci, Nijemci, što ste si vi umislili ne znam, nije Hrvatska samo Makarska koja vam je blizu pa navalite u nju!
nećemo s vama ni u EU, imamo Neum bio sam prošle godine u Puli, mnogo je hladnije nego u Neumu
pa koliko su ti vazni Bosnjaci govori i cinjenica da si na klixu! haha a to sto velis sigurno nije istina prika moj, koliko god ti htio ili htjela da bude tako... ceh kad dodje na jadran ponese AMA BAS SVE od kuce, od poljaka i slovaka nema hajra, madjari su jako bezobrazni i nekulturni i vecinom imaju svoje vikendice i musterije... a nijemci vise vole otici drugdje, osim ako pod nijemce ne racunate nase gastarbajtere tvoj komentar govori samo koliko si jadan od mrznje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što si Bošnjaci vole pridavati veliku važnost, mislite da nekog u Hr. zaboli što nema vas? Mislite da vas ljudi vole? 90% vas ne može smisliti, i draži su im kulturni stranci, spustite se na zemlju, nebitni se, neće nitko u Hrv. rezati vene za vama, nitko vas ni ne spominje, samo vi idite svojim putem...
Evo ,sad smo se nasekirali
Hocemo idemo put Kemer, Antalij, Alanja gdje za isto ili malo vise novca nas nosaju po plazi i dizu u zvijezde :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cim nema bosnjaa nema te ni sezonee..dabogda je nikad i ne imali gamad jedna bezobrazna..bolje u CG otic nego kod vas
samo naprijed, još bolje ako odete tamo;))
...balkansi stil usluge...što manje da ulozi u proizvod ili uslugu ili u ovom slucaju u plazu, more....najlakse turisti samo reci idi eno ti plaza- čaprkaj se al daj mi para što više! :-D za šta da ti dam para :-D oni isto ko nasi u sarajevu mostaru i slicno nemaju turistima šta ponuditi, to jeste ne znaju iz turiste uzeti euro! misle ako turista pojede porciju cevapa to je sve...pokupio od boga pamet!
to možeš govoriti u ime bih, Hrvatska nije Balkan niti je briga za vas balkanjerose, vodite svoju brigu, niti nam trebate niti ste poželjni tamo...
...ma ne...raini niko nije balkan...balkan je u stvari izmisljen slovenci rekoše nisu na balkanu, hrvati se vec deceniju kofrce nisu dio balkana...grk ce ti prije metak opucati u čelo nego priznati da je dio balkana...isto vazi za bugare i rumune...zadnje 2-3 godine i Srbija ne priznaje da je dio balkana HEJ KO JE TU LUD? ŠTA JE TAJ BALKAN? da ti balkan nije u seki ili mami rainy?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
daj ne likujte, godišnji još nisu ni počeli, sad će sredinom srpnja navaliti turisti iz EU, SAD-a, Australije. Tako su i prošle godine govorili pa oborili sve rekorde, Bosanaca nema ali zato ima puno više Amera, Australaca, Skandinavaca, Austrijanaca, Nijemaca, Slovenaca i ostalih!