Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad znam gdje ću iduće godine na more :)
Cijenim osobe koje gledaju istini u oči.
Još više bi ga cijenio da je onom "pljačkaš" dodao i zločinac...
nek priča ko šta hoće, ipak hrvati prvi dolaze pameti ... i vuku konkretne poteze
Kad bi dosao novi Njofra, opet bi isto bilo..Ovo sve supljsk jarane!
@NovusOrdo01 put oko svijeta počinje prvim korakom
Respect. Kamo srece da i mi pocenemo razmisljati mozgom, a ne emocijama koje nas guraju u ambis
hahaha a jebote vijest iz 2013. hahaha
I vidim da najvise gospode u komentarima u originalnom clanku s imenima tipa Rade i sl. podrzavaju takav cin. Suza covjeku da krene koliko se oni brinu za Hrvatsku. hahaha
čuj stoljeća.......pa hebo majku da nemate velikana u zadnjih 100 godina pa hajde....
Ne kontam, vid'te ovo: Kulušić: Ukidanje Ulice dr. Franje Tuđmana je barbarski čin Primoštenska Mala Raduča OBJAVA: Ponedjeljak, 22. srpnja 2013. 15:07 IZVOR: Bljesak.info AUTOR: Z.S. Klix je izgleda opet aktuelan...
@SuaveAcecino1 Jednoumcu je potreban samo jedan izvor. Lično čitam više stavova da bih bio u stanju steći mišljenje o nečemu.
@SuaveAcecino1 Za mišljenje su potrebne informacije. I to po mogućnosti sa više izvora da bi prosudio kolika je objektivnost. Ako si svoje izgradio prije informisanja, aferim junače. Inače se slabo krećem: biro, kuća, birtija nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Polako ali sigurno se liječimo duševnih bolesti. Nakon par decenija ćemo se smijati vlastitim glupostima počinjenim u zadnjih dvadesetak godina.
Crkajem od smijeha, ima već 600 i kusur godina.
Taj Petrina je legenda.....nedavno je nekom nenu yebo.....javno na HRTu....mislim Petrovu ili Karamarku...
Fura se tip na Dodika.
BRAVO
Bravo Primosten, to je i ratni zločinac i sluga vatikanska
Svaka cast Primošten ....