Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medicina i stomatologija u sarajevu ubjedljivo prednjače po korupciji...
kad ce ovako kod nas pocet hapsit po faxovima za koje se govori da nema postenijih na planeti zemlji
istina, profesori na sveucilistima u HR imaju plaću od 12 do 30 tisuca kuna to ti je od 3 do 7.5 tisuca KM a ne mislis valjda da nemaju i neke poslove sastrane, pogotovo profesori sa medicine koji uredno rade u bolnicama ne mislim da je drukcije i u drugim drzavama
zato je hrvatska u EU a mi smo tamni vilajet
Meni je samo poznati TARIFNIK tvoje mame pa ako te to zanima mogu ti reci .
Ako imas dokaze za to sto tvrdis onda znas gdje je mijesto gdje se to kaze , ovdje to nije sigurno . TO U OSTALOM VAZI I ZA OSTALE KOMENTATORE . IME I PREZIME , KO JE DAO I IME I PREZIME ONOGA KO JE UZEO . SVE OSIM TOGA JE KLEVETA A TO JE KAZNJIVO .
da mi je samo jednu ovu nasu politicku barabu vidjeti u zatvoru
Nekada sam vjerovao u školstvo a sada ne vjerujem više u ništa!!!
Kad balkanske države budu držale do obrazovanja i zdravstva i kad pošteno plate profesore, nastavnike, učitelje, doktore i medicinsko osoblje neće biti korupcije. Zna li neko za slučaj korupcije u obrazovanju i zdravstvu na Zapadu ??? I zašto su sve sfere društva već u kapitalizmu, a obrazovanje i zdravstvo još u socijalizmu ???
pozivam svakog studenta treće godine da iskreno kaže da li mu je poznat TARIFNIK o cijenama za svaki ispit kod svakog profesora na sarajevskoj medicini, gdje je tačno utvrđeno koliko koji ispit košta, koliko koji profesor
upravo je i kod nas medicinski fax najkorumpiraniji