Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karamarku ne bih dao da cuva stoku nacrtanu na papiru, a kamo li da vladu vodi
Dobar, dobar :D
Ovo je Bozo Petrov most, odradio profesionalno .navuko je kleptomane HDZ- da odustanu dobrovoljno,kako su to cekali da sami kazu da napustaju koncept mosta..!
Ivo Sanader opet u zatvor.
Dobra vijest za Hrvatsku
Jos sve jedni, nemaju tris trane kao mi pa da jedni druge koce.
Cudi me kako još Covic nije reagovao i izašao sa pricom kako je HDZ ugrozen i majoriziran i u Hrvatskoj i da to ne moze tako.Al smislice on vec nesto sa svojim jaranima Dodom i Baketom.
ovi da imaju dodika nikad vladu sastavili nebi hahahahahaha
Bojim se da ne bude na mostu dobio na ćupriji izgubio
Šta ako i SDP ispadne ?
@nenadjebivi Obožavam krivine i zajebanciju al sve ima svoje granice. Sada će MOST handriti Milanovića ko Dragan i Fahro BAkira ! Te federalizacija, te poništvanje krivičnog postupka u Prištini, te ovo te ono, a ja samo pijem sarajevski Kiseljak ! :)
...svako rješenje je bolje od propalog udbaša na čelu vlade. vlada lijevom/umjerenom bloku, predsjednička pozicija desnom, tako da se niko ne može bahatiti i hadžijat po svom ćefu. gospodična kolinda će biti u lijepoj prilici da pokaže kako je njena briga za dobrobit hrvatske iskrena, a n elažni politički pamflet, tako što će korektno i profesionalo surađivati sa novom vladom u korist hrvatskih građana.