Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aktivisti ce najbolje pomoci i izbjeglicama i svojim drzavama tako, da organiziraju svoje clanstvo u pruzanju humanitarne pomoci, a puste svoje drzave da rade svoj posao u zastiti reda i zakona...
...kad se manemo istinske ksenofobije i salonske humanosti iz udobnosti toplih domova, ostaje pitanje integracije u evropski sistem vrijednosti i pitanje nametanja svojih domicilnih običaja iz zemalja porijekla u novom okruženju. da skratim, j­ebiga, ja u gostima jedem malo i "bontonaški", a u svojoj kući jedem puno i omastim se do lakata.
Mađari grickaju kokice i sprdaju se s budalama :)
pa kroz madjarsku je protutnjalo 500 tisuca
....soroševi plaćenici........