Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOST ce se pitati za sve :))
Pa tako i ispadne. Most sa 17 mandata cuva formiranje vlade u rukama. Sad ce Most fino pitati koja strana vise mandata nudi... pa ce na kraju izvuci toliko moci da su oni zapravo pobjedili ove izbore, a ne SDP ili HDZ, nesto sto uopste nije u volji naroda nego u zelji za fotelje. Kao sto je HDZ uradio kod nas.
...večeras se izgleda ništa neće riješit....a ako most ostane dosljedan sebi, slijede nam ponovljeni izbori..
kara marko
E svaka im cast, finog su premijera izabrali
Ustaska posla ko god dode na vlast za susjede nece biti dobro..
Samo SDP, došlo je vrijeme da se sahrane politike primitivizma i kriminala ukorijenjene u samoprozvanim zaštitnicima naroda (hdz, sda, sds, snsd, nazovi ih kako hoćeš, sve ista govna). Sretno SDP.
U BiH birališta otvorena dok u HR ne pobijedi HDZ..
KraDeZe .
DRSKA PREDIZBORNA KRAĐA HDZ navukao birače obećanjem o 100 000 novih radnih mjesta Iako Hrvatska ima birača koliko BiH stanovnika porf ekonomije iz Zagreba kaže da je DRSKA LAŽ ! Odmah sam se sjetio ne sam DA JE LAŽ NEGO I DAJE UKRADENA IZ USTA HADŽIJE LOPOVA al Arsena Lupina nego BAkira Izetbegovića !! Ipak Bakir laže malo bolje a SDA drskije i od samog HDZa !!
Vjerujte mi ništa nisam slagao, samo prenosim šta trenutno čujem na HRVATSKOJ TELEVIZIJI ! Eto zašto je i nama očajnički potreban HRVATSKI KANAL !!
BUJICA TV KISS je jedino smeće koje više dismr od dnevnika RTRS !
Znaci, BH Hrvati su opet odlucili.. Da se ne lazemo, MOST je HDZ.. Znaci, Kara Marko vedri i oblaci. Boze sacuvaj!
Moja prognoza, ako kojim slucajem HDZ pobjedi, Hrvatskoj slijedi 4 godine mraka, lopovluka i naravno kao tresnja na slag ce biti pustanje Sanadera iz Remetinca.
HDZ=Ustase
ne pratim politicku scenu u susjeda, al me zanima tko su im sad ovi most?
...zidari :)
Slobodni ili napaceni? :)
Kakav narod takva i vlast
Znaci upravo to sto je covo napisao. Treba li ti crtati ?
Šta će ako most ode sa SDPovu stranu ?