Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravilo je da poslije hebanja nema plakanja ! E jesi arlaukala TE U PORASTU ekstremističke grupe u BiH, te nesnosan terorizam, i ko treba da te čuje REAGOVAO promptno! Čini mi se da si brzo zaboravila Piranski zaljev još neriješen i svim svojim kapacitetom se bacila u službu Dragan Čovića i njegovih srpskih prijatelja. Eto nek te oni sad vade. Ko iz Agrokora ! Ahahahahhahahha.
Samo je pitanje vremena kada će vam i EU "začepiti" granice, jer ste neoliberalizam zamijenili za neofašizam.
@SvetiJuraj Žao mi je ako sam povrijedio tvoje osjećaje prema lipoj ti domovini, ali nema načina da demantiraš činjenice.
Pa nebi bilo loše da malo postaviš više na granici radnika i da malo spuste se na zemlju i da rade.Ko na bajakovo je kriv za izlaz iz hrv u srb?Kamioni stoje po 5-6 km na pomoćnoj traki.Bez uslova.sam kante za smeče.Da hoće svi redom se posrati..Uslovi nula i joś imaś obraza se źaliti?iz srbije u hrv isto tako..koji ste vi debili
Proglasit puni ZERP pa da vidimo cija majka crnu vunu prede...
Slovenci nas stopaju na kopnu a mi cemo njih na moru pa tko duze izdrzi...
Ne kontam je... a sta je ovo bilo prije neki dan? http://www.federalna.ba/bhs/vijest/199212/pocele-pojacane-kontrole-na-hrvatskoj-granici Da nisam na dnevniku HRT-a slusala o prosvjedima turista zbog novih mjera na hrvatskoj granici- jos bih joj povjerovala, da slovenska strana uvodi nesto novo...
Kolindi treba začepiti sve rupe.
Kako vise mozete da kenjate o politici vi sa komentarima? Guzi li iko ovdje ista?
Volvo naguzim ti se sestre u sveckoj. Idi u pakistan pa tamo zarađuj za život. A ja tamo nema hape pošto je islam zaostala religija!!
Islam je kancer europe!! S tim da se kancer mora iskorijeniti zna se šta je činiti.
zaobiđite Sloveniju preko Mađarske.
Zasto ne pogleda hrvatsko-bosanske granice? Pa isto ono sto njima rade Slovenci sto se tice Schengena, rade oni Bosni sto se tice EU granica.
Ja kakva seljančura, država joj se raspada a ona stalno traži probleme u drugima.
Balkanska kraljica.
Ovo nije diplomatija, nego kurvaluk. Sto se Sloveniji ne obratis? JADRAN je dobila PRVA JUGA, ISTRU DRUGA, a vi slovencima ne date ni par metara Piranskog. Nemam protiv vecine hrvata nista, ali im je politika dno. A to ce ih kostati.
Hrvatska ocito da nije dorasla eu zajednici, stalno se nesto zale na susjede, njima niko ne valja, a nece da se zapitaju je li to mozda do njih. Valjda su sad svi skontali kakvi su
Ova Kolinda je stvarno rođena da je svi mrze. Pa što se ne sastane sa Slovencima i riješi taj slučaj, jedino što zna je tužakanje svih komšija po svijetu.
Sisulja!