Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što ovo radite sada možete očekivati odgovor iz Hrvatske i ne bi mu se trebalo čuditi niti na jedan način, 15 godina su stajale u ladici ove optužbe i sada ste ih izbacili. Sram da vas bude.
bakirovi banditi na aparatima :))
Tuzi mene meniiii.😀😀😀😀
ODBI!
I Komsić se slaže sa molbom tužilaštva
Znači padaju i sve optužnice protiv pripadnika Armije RBiH obzirom da smo se branili od presuđenog uzp i agresije RH na RBiH?!😎
Jedino ovdje srbi mogu preko BiH institucija proganjati hrvatske generale a oni kao odgovor žele proganjati bošnjačke generale.. .... lud zbunjenog. Kako god bilo Bošnjaci vazda izvuku deblji kraj kad se Srbi i Hrvati mlate
Pa ko je lud da sebe izglasa da mu se sudi. Kakva je ovo uopste sjednica, sastali se Generali i Predjednik Vlade i razglabaju o sebi i svojim ratnim odlukama.
Ovo je inace SNSD tuziteljica zakuhala u skladu sa srpskim svetom.
To je vjerovatno taj suživot koji žele?
Pa šta možeš oćekivati od lošeg susjeda /komšije sigurno ništa dobro.
Hoce suzivot, hoce isporucivanje onih koje njihove vlasti traze, hoce normalnu saradnju a svaki dan pricaju grozote o BiH. Pa dragi susjedi isporucite Glavasa ili Zlatana Miju Jelica ali i druge koji su cinili zlocine nad civilima. Ogradite se od njih a ne da ih odlikujete.
broj minusa govori o fasizmu naših susjeda !😎
Ko, i vi od cikotica, dzaferovica, mudzahedina, ni jedne osude, odjebi debilu
Gnjide