Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je da se odseli i ovo malo sto ih ostalo
Ma samo nataknuti dres vatrenih prije ulaza u Hrvatsku i dobroe
Bravo HR! Sad ce i nama biti lakse putovati :)
Hrvatska pristupila civilizaciskoj zoni ukida granice prema EU ,članica je EU i NATO saveza , Srbi još balvane valjaju i bacaju po cesti i granice od kamiona prave.
Ponovo se postavlja granica koja je tu stajala vjekovima - Između Austro-Ugarsko- Njemačkog carstva sa jedne strane i Tursko- Ruskog sa druge strane, s tim što Rumunija, Bugarska i donekle Grčka variraju između ta dva svijeta. Jugoslavija je tu bila neki privremeni tampon, dok je trebala. Rušenjem Varšavskog pakta taj tampon više niej imao funkciju i trebalo ga je srrušiti.
Vazda neki id*ion gleda unazad u proslost i prebrojava metre granice. De malo naprijed da se gleda, hebala vas vise carstva i desavanja prije par vijekova.
Starbuck ili Zvjezdana kanto, u pravu si, ali nam ne daju da se maknemo od prastarih podjela. Vjera niej važna, možda za mene i za tebe, ali sasvim slučajno Šengen je katolički svijet, uz nekih 10% protestanata. Rumunima i Bugarima ne daju u Šengen, a član su EU priej Hrvatske, koliko znam, i u EU su primljene samo zato da se otrgnu od Rusije i kao strateški važen članice NATO pakta.
Sta ce sad s tolikim granicarima ...bice viskova
Kao i u ostalim članicama Schengena kad su ulazile.