Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obećala da ce se popravit u skoli...
A na meni je da je popravim u krevetu :D
ovaj komentar vrtite svi na svakom portalu zbog lajkova hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozda ipak samo spid. Otkud kokain na ovim prostorima...
Spid je za siromasan sloj ljudi a kokain mozes naci...npr. u BG je jeftiniji nego u Tirani !!! Nisam narkoman i ne koristim supstance ali znam ...
Ko proba jednom koku, zna zasto vrijedi 100 km gram ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ona nije izvukla liniju nego magistralu hahahaha..
Bolje ce UCITI
povuce je sportski sto jes jes.. ;)
Cke zagrebacke stvarno niste normalne ja bi da se uzmemo ti bi da uzmemo
Unos u nos!
Pola svita je na alkoholu, raznim drogama i sad su našli blatiti ovu curu. Dajte joj stan i posao ili dobru socijalu pa se možda neće drogirat..Sve triba legalizirat pa ko voli nek izvoli.
@SplitskeKobre dajte joj stan? Kako bi bilo da prvo za isti uci, radi i sebi zaradi kao cijeli svijet? Nije ni upoznala zivot, a vec joj treba nesto da je digne 😂. Generacija "ja sve zasluzujem jer sam se rodio", da se ne varamo i moja generacija spada u istu kategoriju, samo u manjem broju.
Ako ako...Bices ti uzorna majka !!!
Obećala materi da će se popraviti na satu 😄
dosadna predavanja 😂
Smrce ono smece spid
Garant trema pred ispit, pomijesalo joj se gradivo pa da se malo dozove😂
ja sam potresen i otresen
to je za koncentraciju, speed :D
Znaci, zabranjeno je smrkati koku, ali je ok snimati mobitelom tokom predavanja? Ako nju kazne, trebaju i ovoga sto je snimao.
PRAVDA ZA STUDENTICU! Tokom mojih studentskih dana ja istina nikad nisam šmrkao "sumnjivi prah", ali sam tokom predavanja usljed višesatne torture u vidu monotonih predavanja koja su se sastojala odprilike od toga da profesor sjedi i čita, i čita, i čita uvijek jednim te istim tonom...uglavnom provodio vrijeme gledajući u prozor i zamišljajući kako ustajem, zaletim se i i iskočim kroz njega i mora bi konačno bila gotovoa.