Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko na svijetu ne da ono što je njegovo. Svi bi i život dali za svoje, samo bi glupi Bošnjak dao majku rođenu za 1KM. Svaka čast i Hrvatima i Slovencima kad su ovako ratoborni.
Bitno je da su otkriveni slovenski spinovi. Neće dobiti ni pedlja hrvatske obale. Opstruirali su ulazak u EU, nisu obeštetili prevarene štediše ljubljanske banke, a sada su otkriveni u aferi podmićivanja sudaca. Nemaju bezveze nadimak Alpski Srbi.
Ja definitivno ne mislim da su Srbi za sve krivi. Svi narodi su zbrisali od Srba 1991. zapitaj se zašto. Kad dokažeš taj spin o ratu, kugi i Hrvatima citatom iz knjige ili fotografijom, zašutiću odmah. Ljubi četnik more plavo, gleda dvogledom, a nema ga nitri će ga ikada imati. Tako blizu, a tako daleko.
Svijetu sinko, ne svJetu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sjedoh ja sjedose svi , usa ja ,, USTASE svi
E pa nisu Slobenci Bosanci da i mozete maltretirati kako hocete! Mozda se moze kakav most napraviti kao na Peljescu!!
Haj neka i rvati vide kako je kad te neko hebe u glovu...
Kurvati,prebrzo se vi veselite. Arbitraza se nastavlja!!!!
Ne mlatite bezvezne komentare. Bože toliko mržnje nosite u sebi?!Zlovenija je bila ucijenila Hrvatsku prije ulaska u EU (blokirala pregovore) ili daj otvoreno more ili nema ulaska u EU!Tada je Hrvatska pristala na Arbitražni sud EU-e koji će poštivati međunarodno pravo o moru bez ičijeg utjecaja na sud.Sada su zlovenci uhvaćeni (snimljeni tajni razgovori najviših predstavnika zlovenske vlasti) kako se dogovaraju ispod žita i plaćaju večere sudcima Arbitražnog suda, kako bi zayebali Hrvatsku. Neće ići.Hrvatska svoje more neće dati.A što se tiče mosta kod Neuma.O da!! Hrvatska će izgraditi most na svom teritoriju, poštujući međunarodne zakone bez obzira koliko nekakv yebeni Plakalo mrzio Hrvatsku a dolazio se najedat u Dubrovnik.Dakako džabe! Hrvatska ima volju za razgovor ali entitetski političari BH su kao rogovi u vreći.Nemaš se sa kim dogovorit.
Evo sa kim se treba voditi suživot. Vječito alkoholisani-čak ina +40 u hladu, izazivaju nerede, napadaju nedužne i remete mir, http://www.avaz.ba/clanak/188436/banja-luka-mladic-i-djevojka-fizicki-nasrnuli-na-policajce Pa šta se čudite kada nasrću na Bošnjake i Hrvate?
Hrvati ni sa kim ne mogu..Bosni prijete, mrze se sa Slovencima a usli su u evropsku uniju ovako neskladni, ratoborni..Pa to je genocidan narod oduvijek bio. Znaju se historijske cinjenice da je jedini logor na svijetu za djecu bio u Hrvatskoj..Zna se sta je oluja uradila...vidjece oni kako ce njih Merkelova i kompanija za***..morace svabi dupe poljubiti da bi se okupao u svom jadranu, polako. Grcka je bila pojam za Hrvatsku pa eno vidi se do cega je dovede Merkelova i kompanija..Jos malo, sve se vraca sve se placa..Kao sto je Pavelic i Stepinac mucio Srbe i Jevreje tako ce sad njihova mama Merkel muciti njih.Treeba samo vremena.
Slovenci rade Hrvatima ono sto bi Hrvati sa slascu radili Bosni i Srbiji. Koriste svoj donekle povlasten polozaj u EU da muce bliznjeg svog :-)
Kako mozes da napises "sashapopushkin"? Zar je moguce da si toliko djetinjast i glup? Pa svaki debil je to do sada napisao vec sto puta.
Pushkine opet kakis na usta. Nije ti to zdravo. Razbolit ces se, ako nisi vec.
Ne da ? Valjda Neda.....
Pazi ti sta ti je pravo....."Mediji su otkrili da su se slovenski član arbitražnog suda Jernej Sokolec i slovenska diplomatkinja Simona Drenik dogovarali o iznošenju argumenata i LOBIRANJU KOD SUDIJA." To svakako rade i ovi drugi. I to pravo, pljuc!!!