Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sljedeći je na listi hrvacki vazduh :)
...dobro si...nego, kontam, kolko bi unjia bila hava :)))
ojro sahat dihanja
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Nekad je bolje sto zaostajemo za ostalim.
ti ne kontaš da je ovo dobro za državu a i čuvaju se šume
@Dunja Zaostajemo u svemu osim u korupciji, lopovluku i nezaposlenosti. Tu smo prvi u Evropi, a i medju boljima u svijetu.
Umjesto da jos podsticu ljude da idu u prirodu i setnje kao u drugim EU drzavama, oni naplacuju i smanjuju taj broj. Zbog par novcica.
Ah, taj duh EU
SRECA PA CE SE EU RASPASTI PRIJE NEGO PRISILE BOSNU NA CLANSTVO. DODUSE I NE MORAJU, VLADAJU BOSNOM VEC SAD.
EH TAKO TI JE TO KAD SE ZADUZI PREKO SVAKE GRANICE PA KREDITI STIGNU NA NAPLATU.
... ja necu u Evropu, nek ona dodje k nama !!
Koliko kosta bacanje pogleda u dalj!?
Mislim da su odlučili komercijalizirati postojeće sadržaje, al svejedno, smatram da je to sve "đavo uzeo pod svoje" i da oni koji odlučuju o tome nisu normalni.
Za dežurne croatohejtere, pročitajte izjavu o iz hrvatskih šuma: "Cjenikom i Pravilnikom o korištenju nedrvnih šumskih proizvoda regulirano je naplaćivanje samo onih površina koje su HŠ d.o.o. dodatno uredile, na primjer, površina izvan šuma na kojima su izgrađeni betonski roštilji za obiteljske izlete ili je uređen neki drugi popratni sadržaj. Jednak je slučaj i s korištenjem biciklističkih staza – naplaćuje se korištenje samo onih koje smo mi uredili i investirali u popratni sadržaj. Dakle, nema govora o tome da se naplaćuje šetnja ili prolazak šumama, šumama se može šetati kao i do sad", javili su iz Hrvatskih šuma.
i kakve veze bih ima s time gdje će hrvati roštiljati, hodati, voziti bicikl?
Izvinite, molim, pitao sam ja: "Kol`ko kosta kad unutra placem, kad unutra placeeeem..."
Ovo nema niti u EU, niti igdje drugo. Potpuno jednostran potez hrvatske vlade samo sa jednim ciljem - da se namakne što više para u budžet. Mislim, bezveze su ovi komentari gdje odmah sve povezuju sa EU regulativama. Naprotiv, ovo su čisto balkanska posla.
Ja ću uvijek biti mišljenja da treba ići prema EU, usvojiti sve potrebno da budemo kompatibilni sa EU ali nikada ne treba ući u EU. Kad uđemo nas više nema... Ja bih se pobio sa likom kad bi mi rekao da moram da platim što ću prošetati kroz kroz šumu. Pronto (oguli nas država, mi to već sve plaćamo, porez za ceste, šume, vode, obnovljivu energiju a sve nam je ko qurac, osim prirode i to tamo gdje nije kročio papak bosanski)
Krivo informirate ljude sa svojim glupostima!Hrvatske sume naplacuju ulaze u nacionalne parkove sto je praksa u cijelom svijetu!Normalno da nece naplacivati ulaz u obicnu sumu bez ikakvih sadrzaja!Ulaz ce se naplacivati u sumama koje imaju biciklisticke staze i druge sportske sadrzaje!Branje gljiva kestenja i šparoga(i ne kaze se "spargli"kao sto se vi naveli u vasem clanku) je besplatno!Jedino ako prodajete te proizvode morate imati potvrdu da ste platili pristrojbu za branje tih proizvoda!
Apsolutno netacno. Mislim halp 150 kuna dnevno za jednu osobu da udjes svojim camcem medju hrpu golih otoka bez ijednog drveta, budi pametan? Ulaz na Velebit 70 kuna po osobi dnevno?
u njemackoj su sve sume uredjene, bar ove u blizini gradova a to su sve, i sve djaba o ona stabla su vidjela dva svjetska , vioska su i preko 100 metara. sve djaba. placa se anaravno ali ne direkto nego ovi koji rade preko poreza.
Kako su jadni komentari" nije ni kod nas bolje i sl." samo da se Hrvatima uvučete u dupe, kako će biti isto kad je Hrvatska dio EU i provodi njihove zakone, kakve veze BIH ima s EU i njihovim zakonima?
dio EU-a i provodi njihove zakone? gdje si to cula? da se EU placa setnja kroz sume ili voznja kroz njih.Takva odluka Hrvatske nema nista sa zakonom EU-a, to je Hrvatska odluka. Moraju krpiti deficite, to je razlog placanja.
kakve veze bih ima s time hoće li hrvatska ako želi naplaćivati zrak da u svakom komentaru se spominje " i kod nas će tako" ili je eu ili hrvatski zakon, ali sa bih veze nema!
Sad kad krenu uhapsiti bosanske turiste na plažama jer jedu..