Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad malo čovjek bolje razmisli možda i ima smisla ovaj prijedlog o velikoj koaliciji.A MOST svakako ima tu svoje mjesto i ako se budu držali onog što su zagovarali bili bi taj jezičak na vagi koji bi išao nekad lijevo a nekad desno,zavisno šta se poklapa sa njihovim željama.A pošto i lijevi i desni vole vlast morali bi biti jako oprezni da ne pređu tu neku granicu da ne ispadnu iz igre.Opet kažem možda,,,a možda i serem bezveze.
Predlažem da u mjesto stranaka ljudi zaokruže programe ili ideje koje hoće a ne imena i prezimena stranaka tada ovakvih rezultata nebi bilo niti bi se moglo nakon izbora varati glasači.
ma od mosta nema nista nisu oni slozni ima ih 19 i oni ce se raspasti i sta hoce sa 19 zastupnika da oni vladaju smjesni su nema od njih nista bili zivi pa vidjeli
Daj bože vinkomir da si u pravu,stvarno bih htio vidjeti promjenu i napredak.Međutim naša iskustva sa DF-om govore drugačije,narod mislio evo to je to sad će to krenuti.A u stvarnosti ukradoše nam godinu dana i sad se raspadaju po šavovima.Kažem opet,daj bože da si u pravu.
Kra De Ze na full aparatima
mojne sa karamarkom ljubi te brat