Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu mu ovi samo podudlati...najbolji ministar uz Kovača....Zlajo će uvesti red, a crveni u zaborav
(http://www.jutarnji.hr/povjesnicari--zabrinjavaju-nas-napadi-na-ministra-hasanbegovica/1512959/): "IVO BANAC I JOŠ 76 POVJESNIČARA BRANE HASANBEGOVIĆA 'Ovo je nezabilježen slučaj napada na jednog ministra'" Izjavu su poduprli i drugi pripadnici akademske zajednice, profesori, znanstvenici te osobe iz drugih djelatnosti, njih ukupno 68, među kojima Žarko Domljan, Dubravko Jelčić, Stipe Kutleša, Zorislav Lukić, Tihomil Maštrović, Miroslav Međimorec, Nino Raspudić, Branko Salaj i Karolina Vidović
ne mogu da odgovorim, majmun sa nadimkom Agresor pitam ćirilicom briše 3. puta.
to je razlika između hr i bih u hr ljudi protestuju protiv fašista, a u bih navijaju za njih i brane ih
@vinkomir4 hvala ti što si se sjetio moje mame ... zato ja tebi svršim u usta žvaljava
Neprofitne udruge(?) sisaju pare na racun drzave od prvog dana, sad je pipa zatvorena i slijedi kmecanje! Samo oni to zele prikazat kao nekakvo jednoumlje ili ideologija, ali uvijek su pare u pitanju...jos da je to normalna ekipa, nego nastrani, amoralni i gay likovi kakve ni Walt Disney nije u stanju nacrtat, a sire svoju ideologiju! Raus
po ugledu na ostatak balkana i hrvatska je izabrala primitivnu, dzibersku, populisticku i demagosku vlast. ne kazem da su oni prije bili sposobniji, ali dobar dio ove ekipe bas vrijedja zdrav razum.
fino je ovo sve umotano ali ipak mislim da njima smeta njegovo prezime...
Kada si rekao da "njima" smeta njegovo prezime? jesi li mislio na ove anti Hrvate sa slike ili...?
zasto su komunjare navalile na ovog ustasu?.....pa nije hrvatska komunisticka vukoyebina vec ustaska tvorevina
prava manjina su garantirana ustavom..Bošnjaci u Hrvatskoj žive pod boljim zakonom nego u Bosni. Isto je i za Srbe. Nema potrebe za kninskom republkom više nikad.
@diktatura kninska republika? :D mi smo pitanje srba rijesili 95., nema potrebe da srbi uopce ovo komentiraju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)