Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grafit je problem, najveći, ni raseljavanje, ni reinkarnacija ustaštva, ni zaoštravanje u regiji, grafit je problem .. to kad riješe mogu mirno da umru
@drinsky1serbico Hrvatska je demokratska zemlja a ne fašistička kako ti misliš. Tito i Tudjman su se borili protiv njemačkih fasista a Tudjman i Gotovina protiv srpskih fasista.
Al kako je brat lud ,prejak! Gledam ga prica o marihuani kaze neki dan stojim s momcima a oni puse marihuanu i kazu mi sta ako nas uhvate ,dajte da legalizujemo da se ne mora niko sakrivati...Boli njega on govori istinu i pravi im cirkus tamo. Da se hoce i kod nas pojaviti jedan onakav.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...čoek je "enfant terrible" hrvatske politike, rasturač političkog mainstreama i noćna mora otvorenih i prikrivenih ustaša, i kompletne kriminogene političke elite. osveta je brza, država "pravna" a grafit zločin u rangu holokausta. pljuc.
...zaboravih dodat, aca stanković je obični drek.
Tako se to radi u kulturnim zemljama... daj Bože da se ta praksa i kod nas najzad krene primjenjivati...
Zalosno je, ali ne i iznenadjujuce, da Hdz pokusava "Zaustaviti Rojter". Mislim da ste ga popusili. Vrijeme je na strani postenih. Pernaru zelim sve najbolje u zivotu.
I Hrvatska pocela ko Sjeverna Koreja
Ovaj ruski placenik Ivan Govnar nakon povratka iz Banja Luke rece kako su tamo Bosnjaci okretali Srbe na raznju, a glupe balije ga obozavaju. Zato ce vas opet klati, bagro nepismena.
Hebo vas Perhan da vas hebo, glupi Bosnjaci obozavaju procetnickog Rusa. Da mi je neko pricao ne bih mu vjerivao. Ovako mi ostaje samo da porucim glupim i nepismenim balijama koji ne vide sta im se sprema, posrbise vas Rusi preko Perhana i njemu slicnih placenika, glupani zaostali. Obrazujte se majmuni dok jos nije kasno, ali izgleda da je prekasno.
e ako ova smijurija nije pokazala u kakvom igrokatu zivimo, onda... Tajkuni kradu milijarde i nikome nista, a sistem osudi čovjeka zbog grafita. I to sve u zemlji clanici EU.
Postivam Hrvasku Postivam Srbiju Nemam nista protiv ti drzava samo cu reci Ivan Penar je covjek stvarno veliki covjek sve najbolje mu zelim e sada sta on ima sa drzavom problema to se ne mjesam.
I opet istina zaboli.Drz se Pernare jos si ziv,za te muke nise kriv 😊
U pravu je Ivan , Kolinda samo glumi porodičnu ženu a u stvari je u službi masona s ciljem rasprodaje nacionalnih dobara i porobljavanja stanovništva dužničkim ropstvom.
Ako je pisao "Za dom spremni" podrzavam.
Moj Ivane u Ustaskoj drzavi oni koji crtaju ustaske grafite su povlasteni,a tvoji grafiti su opasni po fasisticku bagru,i ne samo grafiti vec cijeli njihov sistem se ljulja pod takvim iskrenim momcima kao sto si ti,tebe su posteni ljudi izabrali,ali cete ove spofdobe i uhljebi skinuti.Ti ces biti i prvi i posljadnji politicar u kvislinskoj Hrvatskoj koji je tako prosao.
komad budale
Pernar rusofil koji se sastaje sa četničkom strankom DVERI je omiljen među Bošnjacima. Gluplji narod ja mislim da ne postoji.
Indigont...nemas ti cime misliti. za to je potrebno bar malo mozga koji je tebe mimoisao, tokmaku nepismeni.
al će mu se Hdz sad naebat svega
Smeta im sto imad dugacak jezik pa bi da ga otjeraju, nedaj se da te ustase progone.