Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu li bili za dom spremni ????
Nogomet/fudbal je postao zlo.
Navijacka posla :)
Ovo je uradila TORCIDA jer već odavno postoji jak animozitet Zagreba i Splita. Znate ono ko je bliže parama, njemu pare. Ovakav animozitet postoji i na relaciji Zagreb-Rijeka što se također vidjelo u negativnom stavu NK Rijeka prema HNS-u. Ne opravdavam ovo što su uradili ali se i iz HNS-a moraju zapitati da li samo treba forsirati Dinamo ili u Hrvatskoj postoje i drugi klubovi i druge nogometne regije.
Mozda imena I nisu vazna Ako su lazna... "Vatreni" - nije izgleda lazno.
da nije pauk
E, policijo, policijo! Dok je bilo milicije u plavim fićama sa friziranim motorom, bilo je reda i zakona, a sada?!
Stari rimljani su imali isto ovo ovako s gladijatorima. Pobiju se obožavatelji, potrgaju jedni drugima one haljine i sandale, ozlijede jedni drugima konje, ispsuju mrtvu majku na latinskom i onda se, baš kao i ovdje, na forumu skupi vijeće staraca da vijecaju kako je to rak rana rimskog društva, dok hlade muda u nekom mermernom kupatilu i evnusi im naljevaju vino u ždrijela. Tako isto ovdje. Samo nema evnuha, nego mater donosi kras ekspres u sobu, a mudraci vijecaju u megabajtima.
razrežimo ih ko u dobra vremena
Joj sto je ovo meni glupo,pocne neka furka,kao ova...Napad na bus pun igraca ili evo ovo... Podsjeca me na onu staru: "Monkey see,monkey do"...
To su sigurno bili huligani iz Gimnazije..:D
Samo huligan iz gimnazije ima vladanje 3!
samo zajedno!
samo u kost