Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska će za 10-15 godina biti demografski slomljena država jer kao i u BIH imamo sistematsko iseljavanje mladih i stručnih ljudi pobjeglih od nepotizma,birokracije i korupcije na svakom koraku. Uhljebima je u Hrvatskoj jednako dobro kao u BIH i oni će jedino ostati.
Ostat će Krešo Mišak i vanzemaljci :)
Sta ce im poboljsati, to je narod kojem je najbolje u BIH. Nenplacaju poreze, manjina su, a imaju vise vlasti od vecinskog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U biti, finansiraju predizbornu kampanju HDZa.
Sta ce im poboljsati, to je narod kojem je najbolje u BIH. Ne placaju poreze, manjina su, a imaju vise vlasti od vecinskog naroda.
Ovo je redovna uplata za hdz glasove.
Djabe ulaganja sve ce pojesti Coviceva korupcija,umjesto da otvaramo fabrike I finansiramo malade kod nas imas posao ako imas nekoga ili si dio stranke,bjeze mladi iz Hrvatske I iz Bih a za sve su krivi Hdz,Sda I ostale nacionalisticke stranke,da li ko zna koliko je tezak Covic u Ruskim bankama ili Bakir u Turskim
Ajme bošnje čemu toliko kmečanja. Znam da bi i vi malo para, ali ovo je za nas kikiriki. Posla se latite, manje nargile i tekbiranja umjesto čekati da vas UNHCR nahrani pa će te živit kao Hrvati kojima toliko zavidite.
Ulazu pare u Covica i njegovu UZP bandu. Jos ce se pokazati da su to novci iz EU fondova
Muka dašta šta ćeš.
Ovo je vic godine...Hrvati u BiH žive 3 x bolje od Srba i Bošnjaka i žive duplo bolje od Hrvata iz Hrvatske..100%...
Dragan pokro aluminij, sad kao ovi ulažu u bosance
I Hrvatima i Srbima je u interesu da BiH bude stabilna i ekonomski prosperitetivna jer se i jedni i drugi masovno iseljavaju u matične zemlje. Djeca im odlaze na studije u Beograd i Zagreb i tamo ostaju . To je posledica onog kad više voliš tuđu kuću nego svoju.
Ovo progrma raspodjele para od Sirokog do Travnika, ove gore oko Tuzle otpisali jos 92
Dragi Zagrebcani, Splicani, Rjecani, oni zive bolje od vas. Imaju sva moguca prava. Samo eto nemaju Cirilicara u predsjednistvu. Uradite debatu dali bi ste mu povjerili biblioteku da vodi kod vas. Bili bi iznenadjeni. To su vase pare koje idu cirilicaru I njegovim ahbabima. Biraju vam vlast, uzimaju vam pare, ako mi trpimo, Vi makar nemojte.
Hrvatska vrsi latentnu demografsku aneksiju dijela BiH. Hrvatska nije prijatelj BiH. Hrvatska koristi katolike u BiH da pokaze svoj međunarodni znacaj. Da se sutra dogodi rat Hrvatska bi ponovo pokusala pripojiti dolinu Neretve i zapadnu Bosnu. HDZ uz pomoc Hrvatske vrsi destabilizaciju drzave.
Sta ce im poboljsati, to je narod kojem je najbolje u BIH. Ne placaju poreze, manjina su, a imaju vise vlasti od vecinskog naroda.
Dajte svima u Federaciji državljanstvo Hrvatske i riješen problem.
arapi i turci kad pomazu, pomazu i srbe i hrvate...
U prevodu poboljsanje pozicije HDZ-a
A za bosance u Hrvatskoj....