Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, kod nas ce vakcine doći pocetkom 2021, al Hidžretske.
@oko_paša84 hehe taj fol može uvijek
@GlasRazuma trebao bi ti prouçit dovu da naučiš pravopis, neĐe, teškiH, proučit, nesretniH, bolesniH, nepismeniH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ajmo, Vatreni!
Za ove zabrinute za to što ovaj portal nije objavio vesti o vakcinama u srbiji. Evo za vas informacija. Stižu fajzerove sutra ili prekosutra. Ruska vakcina završava provere i kad dobije dozvolu proizvodi se u Torlaku.
Dolazi li u paketu sa sapunom i parfemom
Ucite ucite i ucite samo kako biti spreman na sve.
Dok se mi prepiremo i vrijedjamo gnjusno oko ikone respiratora dodika tegeltije bla bla bla... "Oni" nemaju novac za vakcine. A i kad bude ( mmf vjerovatno ) dobit cemo kvalitet vakcine koje ce sw isporucivat za "siromasne" zemlje poput jemena omana afganistana ccc. Narode probudi se! Krajnje je vrijeme da se uozbiljimo.
to je naša sreća da nemaju za vakcine
hajte bosnje javno se vakcinisite da vidimo reakcije
@darkFate ja dobio prije tri godine vakcinu. mozak mi se povećao. moro kupiti novu kacigu
to su otrovi
A šta mi čekamo???
@trozubi49 da nam neko polovne donira
BiH još čeka?