Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u BiH s oduševljenjem podržavamo nenacionaliste u susjednim zemljama. Smatramo da je to najbolje rješenje i za njih i za nas. A sebi izaberemo nacionaliste. Iz čistog mazohizma.
SDP je samostalno slaba stranka u RH, zato na izbore ide u koaliciji sa: HSU, HSS, PGS, IDS, Reformisti, GLAS, nezavisni Bajs, Posavec, Aleksić i Dumbović. Ovi partneri bi SDP-u mogli otkinuti barem 20 mandata i što ostaje SDP-u? Nekih 30 do 35 mandata. Druga ljevičarska koalicija MOŽEMO osvaja možda 3 do 5 mandata. Znači cijela ljevica u RH vrijedi 60 do maks 65 mandata, a za većinu im treba 77 mandata.
@Focus jah, socijalisti u hrvatskoj polaku jasu nacionalnog konja. Sve da se docepaju malo vlasti. Nama ce bit isti k...ac, ja ovaj, ja onaj. Prema Bosni ce svi da gaje taj famozni treci entitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da se ne lažemo, trenutno od svih kandidata jedini koji ima potencijal za premijera (bez obzira i na neke od mana) je Plenković. Ostali kandidati nisu vrijedni pomena. Razlika između HDZa i SDP je enormna. SDP u koaliciji sa još sedam stranaka tek uspijeva parirati HDZu. Može govoriti šta ko želi, ali realno, HDZ je odradio dobar posao u proteklom mandatu. Ne, nisam fan HDZa. Treba biti objektivan i priznati.
Kaže slino Bernardić da Hrvatskim sportašima treba posvetiti više pažnje i da su oni najbolji ambasadori Hrvatske u svijetu a odmah nakon toga pljuje po Hrvatima iz Bosne i Hercegovine,de mu recite da je večina nogometne,rukometne reprenzetacije i individualnih sportaša koji predstavljaju Hrvatsku iz iste te Bosne i Hercegovine po kojoj on pljuje
Nekad sam volija Bosnu, a tek sada shvaćam koliko sam bio u zabludi. BIH ovakva je utopijska država, koja neće nikad funcionirati. Muslimani ne mogu biti Evropejci, jer su okrenuti islamskim državama, što ih radikalizira i čini nepoželjnima u EU. Sad ih EU doživljava kao poslovnicu Turske, Pakistana, SArab. Zato BiH da bi opstala mora raditi na trećem etnitetu i profunkcionirati u zajedničkim interesima u oblasti obrane, financija, a sve drugo prenijeti na niže razine.
Hrvatska i Srbija silje svoje male kurcice nabosni jer nemaju na kome drugom
Malo je reci da sad Covic ima nocne more. Ukenja se svaki put kad pomisli na izbore.
Svi su ist,sve si to ista govna.Nadam se,da ce se barem malo opametiti i izabrat nekog treceg..
Balkan je to...sve isto vec 30 godina
Plenkovic gigant od politicara. Covjek prica hrpu stranih jezika bez problema.
predlazem da se, po uzoru na bih, izbornim gubitnicima, kao legitimnim predstavnicima biraca koji su glasali za njih, omoguci da udju u vladu.
ma za nas ni naši izbori nisu važni, isti uhljebi već 26 ljeta i iste ovce bleje...godinama
nikakve veze nemaju sa Bosnom i Hercegovinom
nisu vazni za bih ko je to reko...
HDZ neće biti pobjednik izbora ali će opet imati kapacitet da sa Domovinskim pokretom formira vladu.
Vi samo trosite ono sto vam je od Tite ostalo.Domet Adz_ea je maksimalno- kucni savjet.Jadni su oni koje skutori drze na vlasti.