Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da preko 95% redovnih i dežurnih komentatora na Klixu NIKADA u životu nije kročilo nogom na Kosovo, nemaju pojma šta se dole dešava, a kad im čitaš komentare djeluju kao da su u najmanju ruku dopisnici CNN-a ili BBC-a sa Kosova. I obično se takvi "brinu" o interesima Bošnjaka na Kosovu a nikoga živog od rodbine nemaju na Kosovu među tim inim Bošnjacima (kao i obratno).
Većih lažova od srba nema.srbi su rekli da je prijavljeno 58 hiljada glasaća u sjevernoj Mitrovici a glasalo samo 7 hiljada.U sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su preko 50 posto srpski cigani.
Srbi glume saradnju ali im ne pada na pamet da priznaju Kosovo vec se naoruzavaju i cekaju pogodan trenutak da vrate ono sto je njihovo. Albanci su imali priliku za podjelu ali malo macku govedja glava.
sve polako dolazi na vidjelo da svo zlo na svijetu proizvodi evropa,tj srbija je na nagovor evrope zrtvovala svoj narod iz hrvatske i pomogla u protjerivanju a za uzvrat dobila obecanje eu da ce formirati malo manju veliku srbiju od teritorija BIH i KOSOVA e evropo za to ce ti trebati oko 5miliona mrtvih bosanaca i kosovara ali bi u eu i drugoj strani bilo teze vjeruj te
Vucic čita i na albanskom https://www.youtube.com/watch?v=A6xTDDUIQWs
Neće ovi naši da prenose vijesti sa Kosova da glasačka marva nacionalnih stranaka ne skonta da se ima opcija promijeniti mišljenje
Klića piše o srpskim listama a ni riječi o Bošnjacima. Takav jeftini tabloid! Kada ce se pojaviti neki ozbiljan site da zbriše ovaj otpad sa interneta?!
Prvo pričatje presudu "Sejdić - Finci po kojoj je izborni zakon u BiH na nivou izbornog zakona Muslonijeve ili Hitlerove države gdje se ljudi zbog toga što ih majke nisu rodile kao konstitutivne NISU mogli ni kanadidovati na izborima (bez obzira što bi dobili 1% na izorima), pa se onda brinite o pravima Bošnjaka na Kosovu, koju se za razliku od nekonstotutivnih u BiH MOGU kandidovati na SVIM nivoima vlasti na Kosovu.
@Tukelje mal o je teško za shvatiti da se nekome ne sviđaju činjenice i argumenti. Možete li jedan dan preskočiti FB i ostale društvene mreže i pročitati samo DIO presude "Sejdić- Finci" i izborni zakon BiH i SAMI se uvjeriti da je izborni zakon BiH jedinstven u Evropi jer diskriminiše sve nekonstitutivne narode u BiH.Ne znam šta vam je tu je nejasno!
Te Moater :)
Još će Srbi da zaplaču za Tačijem i Haradinajem kako je krenulo! A tamo nekad davno i Ibrahim Rugova je bio neprihvatljiv sagovornik
Respect!!!
Kurta i Murta. Americka narko baza.