Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjo romantičar bira multikulti i nosi šareni kišobran dok oko njega nacionalistička oluja nosi sve pred sobom. Idemo opet NS i SDP
Više puta je bio SDP u Hrvatskoj nego u BiH. Da ne govorimo o gradskim vlastim u velikim gradovima gdje HDZ nema šanse. Pišeš gluposti na svakom članku. Drugi nacionalisti, mi "građani svijeta", ma jašta
Pa sta vi citate,hdz pobjedio u 9/11 izbornih jedinica i ono prica da sdp vlada,hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E sad nastupa Shmit sa nametanjem vlade
Kako je sterilna ta Hrvatska. Par sati nakon izbora rezultati, odmah krecu pregovori za formiranje vlasti. Kod nas se zvanicni rezultati cekaju barem mjesec dana, a ako se vlast formira u roku od 12 mjeseci nakon izbora slavimo to kao epohalan uspjeh.
Osim Istre sve ustašhe bili i ostali...
Sta ovo Hrvati ne glasase za novog Tudjmana, Dodikovog pajdu, Milanovica? Iznenadjen sam. Pamte lose iskustvo kad je taj bio premijer, a i inace, sta li?
Voli raja poznat okus klerofašizma...
Bolji su i ovi nego onaj blento Milanovic...sa ovim Tudjmanovin ustashama smo se naucili boriti...onaj Milanovic je neka nova vrsta fashista...
Tudzmanov ucenik na celu partije ,
Lik je crven ko peterokraka.
Demokratska kradezovska pobjeda .... hahahahaha .
Jesu glasali plavi iz Survivor-a
bogami je plenković jučer ujutro sbismiletom na desnu nogu ust’o
Samo budale glasaju za SDP. Bošnjaci ne budite naivni.
Milanovic je unistio SDP. Ultradesnicar na celu ljevicarske stranke. Ne ide to. Plenkovic je dosta blazi po tom pitanju i okrenut je zapadu za razliku od Plenkovica.
*za razliku od Milanovica
Eb sada bi bilo najpravednije da SDP kiji nije dobio izbore pravi matematicku koaliciju i da HDZ stavi u opoziciju ,bas kao sto su to uradili SDA u BiH ,pa neka vidi Plenkovic kako to moze da boli. Dalje ,pitanje je da li je on dobio sve glasove od legitimnih hrvatskih glasova ,treba to istraziti ,postoji mogucnost da tu ima glasova i izcreda ostalih naroda ili ti manjina ,obavezno to staviti pod lupu.
HDZ je volja birača u HR koju treba poštovati i ne glumiti neke demokrate kad je kod nas poništena volja birača i nametnut premijer u FBiH, mislim da je gore nametnuto ma kako se zvalo.