Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji je na popisu 1991. bilo 105.406 Hrvata, a na popisu 2002. 70.602 Hrvata (zvanični podaci sa Vikipedije), što znači da je procenat hrvatskog stanovništva smanjio za 33,01% ili za tačno 34.804. https://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Srbije#Popis_stanovni.C5.A1tva_1991._godine
U Hrvatskoj je na popisu 1991. bilo 581.663 Srba, a na popisu 2001. 201.631 Srba (zvanični podaci sa Vikipedije), što znači da se procenat srpskog stanovništva smanjio za 65,34%, odnosno za 380.302. https://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Hrvatske#Popis_stanovni.C5.A1tva_Hrvatske_1991.
Rat se vodio na cijem teritoriju? To ti je odgovor na tvrdnju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bušovi i Klintonovi ubili više ljudi nego kuga.
"...za protjerivanje Hrvata iz Vojvodine" :-)) U toku svih sukoba 90-tih godina, nijedan Hrvat nije protjeran iz Srbije. Ni jedna jedina osoba. Pripadnici svih naroda u Srbiji su slobodni, ravnopravni gradjani i tako je uvijek bilo. Nije Srbija fasisticki koncentracioni logor kao Hrvatska.
tako je, srbi su nebeski narod i ne mogu činiti zločine, a svi "dokazi" koji postoje za bilo kakve zločine su vatikansko-masonska-islamsko-zapadna propaganda s ciljem da se uništi srbija.
@matovan Daj ime i prezime tog Hrvata koji je protjeran iz Srbije pa da raspravljamo. Ako ne mozes da nadjes Hrvata, probaj sa Madjarima, muslimanima, Siptarima, Bugarima, Ciganima, Rumunima, Srbima ili sam izaberi narod ciji je pripadnik protjeran iz Srbije. Da pricamo konkretno, a ne o mitovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ode Vojvoda sa diplomatskim pasošem u Hag ! SVETNO VOJO !
SVI SVBI IZ VELIKE SVBIJE SU UZ TEBE !
Smijurija
on je najbolji primjer da je tanka granica izmedju genija i ludjaka
To je alibi zalba. Hajd da ne kazu da se nismo zalili.
Ma ovo je komedija od suda,daj,nemoj dat,pusti,povuci,potegni.Ne gotivim erdogana toliko ali covjek ima stav u ovakvim stvarima.1900 godina i aj cao
tuzilasto je pokazalo svoju nesposobnost u slucaju... ne budite uspomene , pustite "zabavljaca" da zabavlja one koji su od njega napravili onakvog kako jeste, pustite bumerang nek bubne onog u glavu ko ga je i bacio.
Šešelj je genije, ali je svoju genijalnost glupo iskoristio.
@NinoBelovSRB tako je!! nemeres dva dobra sastavit.
Ovaj ih vuče za nos ko malu djecu,na kraju će ga molit da se vrati da robija koju godinu,nisu oni ni "s" od suda
na sto ce on da ima kaze da mogu da mu popuse kuvac. izjebao ih je napravio budalo i jos se hvali diplomatskim pasosom
Nije da se zamaram nešto posebno Šešeljom, ali zar neću ja ići u zatvor ako nekoga nagovorim na samoubistvo ili na ubistvo?
Zavisi. Mora postojati neposredna veza izmedju tvog "nagovora" i dogadjaja.
malo se obrukao haški nato sud ....pa hoće još