Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnicki snovi se spustaju ka zemlji k'o Zepplin u New Yorku 19...?
Moja ''nana'' je još za Kraljevine Jugoslavije govorila : Srbi i Hrvati se mogu dogovoriti ali samo preko leđa Bošnjaka.
Grčka nije izvršila popis na nacionalnoj bazi samo na vjerskoj bazi jer od 11 miliona stanovnika Grčke preko 50 posto su pravoslavni Albanci koji imaju grčka imena i prezimena ali su zadržali svoj jezik i običaje .Između prvog i drugog svjetskog rata u Grčkoj su bila 2 službena jezika grčki i albanski jezik.Amerikanci smatraju Albance glavnim narodom na Balkanu i glavnim svojim saveznikom.
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
Puna podrška za Kosova!!
Živjelo Država Kosovo u međunarodno priznatim granicama.
@palamar1975 samo sanjaj decko
A što neko od ovih pametnih komentatora ne napiše da zvanične vlasti u BiH NISU priznale Kosovo? Ima li objašnjenje ili se samo pravite da ne znate?
naravno da ima djikani su protiv jer su im sefovi u Bg tako naredili
@pro et contra Znači li to da su svim rukovodiocima BiH (Đikanima) , šefovi u Beogradu?! za mene je ovo zaista novost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ratuj ti ostavi normalne ljude na miru ubleho!
ne vredi vam da kmecite, pandorina kutija je odavno otvorena, duh je izasao iz boce i vise se ne vraca.Za sada, pola kosova se vraca Srbiji dok druga polovina dolazi na red kasnije. Mile raspisuje i Srpska Republika postaje nezavisna drzava. Za njim idu Covke sa HRHB i Babo u Krajini. Kuki u Banovicima i Tuzli je jos uvek nepoznanica mada neki ocenjuju da ce i on istim putem. Uglavnom, od bosnji nema da ostane ni 6%, ako i toliko. I u to pocinjem ozbiljno da sumnjam
Mike ..i nisam siguran da načelnik Memić neće proglasiti Arapsku državu Ilidža.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ako dođe do prekrajanja granica ili razmjene teritorija između Srbije i Kosova, onda dolaze teški dani za BiH. Beograd na ovakav način priprema teren za RS.
@GusFring onda ce doci i teski dani za rs vjeruj ali i za srbiju!nemojte misliti kao 90-ih da ce biti teski dani samo za NEsrbe!
Kad kažem teški dani za BiH, onda mislim na sva tri naroda. Kako ili čime ćemo ugroziti Srbiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako je gospodin si najveci koga više Srbi lažu i petljaju samo oštro sa Srbima
Cverglam duvaj ga šabane Kosovo Republika
Kosovo Republjik!!!
E moj Ahmo, sutra će ti Kosovari tražiti i Bosnu, već ih je previše ovdje!
Mnogo bi što šta Vučić ali neće dobiti ništa. Može dobiti jedino po ušima. Kosovo je Albanska Republika, uvijek bilo i bit će... A ako se slavenskim vlaškim doj ebuljama sa Karpata ne sviđa, uvijek mogu uzeti kofere i vratiti se "majčici Rusiji" koju tako mnogo vole... (dok rade kod Austrijanaca i Nijemaca za eure)...
Od koga ce dobiti po usima od tebe i jada iz Bosne mozda.Šuti smrdo jedan
@resist Dobit će po ušima od onih zbog kojih ti svjetlucaš u mraku još od 99 godine vlašino opančarska.
Tachi je svoj renome izgubio na pitanju pristanka na perfidni plan Srbije o razmjeni teritorija, na koji Haradinaj nikako ne pristaje. To je u svakom slucaju ispravno i sa svijetskog a posebno sa unutrasnjeg stanovista.
granicesu vec prekrojene,i na kosovo i u bih,samo nisu priznate od medzunarodne zajednice,pitatese kako rs uziva povlastice jedne drzave ,njeni ministri vecinom zastupaju samo rs,hrvati imaju takodze svoj entitet postu ep ,takoje na terenu ,a mi zivimo u iluziju daje to sve bih,nadamse dacese neko probudit i ovom mirnom vremenu naci pravi izborza bosance,dase nebudimo sutra u nekom novom ratu
@kikobassicBosna je kroz istoriju bila u manjim ili većim granicama ali je bila i biće ako Bog da!!!Bilo je i Kosovo ima ga i sada,ali srpske nakarade rs nije bilo nikada i nestati ce ako Bog da!