Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija: Je li povećanje plata i penzija priprema za priznanje Kosova?
Odlicna vijest.. Kosovu je potrevna vojska da se suprotstave cetnicima jednom zauvijek
Nema, nema tapije, ni za vojsku kapije, to šiptare mnogo žulja, srpska vosaka će da ljulja ...
zivila republika KOSOVO srbija bi sad potpisala nezavisnost Kosova da zauzvtat dobije rudnik zlata Trepce tu je problem a srbi su samo kolateralna steta na Kosovu
Mmiki - nemoj da prepisuješ domaći. Za Trepčom je ostao AH i Englezima, a Grci se pitaju! Samo nedajte srbski entitet i Trepču nikako. To vam je ahilova tetiva i u BG idu na to riješenje! Naravno formirajte bilo kakav sastav, sem policije, koji bi mogao da reaguje na provokacije likova poput Đurića, Dačića i Vu Lina. Njima još i danas komanduju Mi ra i Veljko!
@Mmiki Imaju Srbi sve rudnike što im treba i zlata u Boru-za tvoju noćnu moru!!!
Zasto "pametni" el Bake patron nije uspostavio specijalne veze federacije i Kosova kada moze dodik rs-a i Srbije ? Pa malo prcati srbe kao sto dodik radi nama , pa ljudima privrednicima iz federacije olaksati robnu razmjenu i ostale pogodnosti a neka se rs ebe . Samo malo bake da si mozak ukljucio a ne krao sve sta si stigao sa svojim poltronima .
Djuricu ti ih sprijeciti u nakanama ahahahaha opet ce medjed po Pristini biti pokazivan ahahahah
Znate sta je gore biti od neprijatelja Americi? Gore je biti prijatelj! Zivi bili pa vidjeli, nece proci ni par godina a proklinjat ce te majku!
Dati srbima u Srbiji i albancima na Kosovu isto naoruzanje i u neogranicenim kolicinama, ćipci bi ih rasturili, ali doslovno. Da ne bude zabune, boli me cosak za jednima i drugima. Njihov problem. Ovo je bila samo moja prognoza na koju bih se usudio kladiti kada bi bila u kladionicarskoj ponudi.
Ahah.. formira vojsku i poziva na kompromis.. Jbt kako kompatibilno :)
Objsniti ovom Djuricu da je Kosovo nezavisno godinama i da se nema šta miješati, Vegeta-boy
ako je nezavisno ok...neka bude nezavisno...srbi ih nece priznati i to je to....:)
Nacionalizmi su najveci generator politickih i drustvenih odnosa, kao i generator korupcije i nepravde, a ujedno su prvi osnov za osvajanja vlasti od strana raznih mesetara. Niti su rjesenje separatizmi ni podjele a pogotovo suprodstavljene naoruzane formacije. Kosovo je bila autonomna oblast i tako je trebalo da i ostane.
tebe treba pitati sta ce kosovo da bude?...pitanje kosova ce jednog dana rijesiti srbi i siptari...samo ga oni i mogu rijesiti...to ce se desiti kad se steknu uslovi...kad bude neka svjetska yebatanja,svjetski rat ili slicno...onda ce to srbi i siptari rijesiti i jedan narod ce nestati sa kosova....do tad neka se spremaju i jedni i drugi kako najbolje znaju....
Srbski politicar o tudjem obmanjivanju javnosti...? Buhahahahaha......„Laž je srpski državni interes.“...........Zloca Cosic
Srbi kad vide specijalce ROSU ne znaju dje su ne znaju ko su😂
2013.godine Kosovo,Albanija i NATO su potpisali ugovor da vojska Albanije u svako doba može ući na Kosovo i Kosovska u Albaniju.Kosovo i Albanija mogu mobilisati 2,5 puta više vojnika od Srbije.Prosje ćna starost albanaca je 25 godina a srba 43 godine.
Srbija nije normalna u svom ponašanju prema Kosovu.Već je priznala granice Kosova,carine,jedinstven carinski prostor.Kosovo od carine stvara 70 posto svog buđeta 1.1 milijarde EuraKosovo ima svoju vojsku,policiju,diplomatiju,svoje školstvo.Kosovo i Albanija imaju unificiran škoski sustav,energetski sustav,nema rominga između te dvije zemlje i bez pasoša i lićne karte se prelazi između te dvije zemlje.Srba na kosovu de facto ima samo 1 posto od cjelokupne populacije Kosova.
stanovnistvo kosova....900 000 albanaca od cega 200 000 goranaca....goranci mrze siptare...mrze ih vise nego srbi....srba 250 000 i jos 100 000 koji ce se vratiti kad im se obnove imanja i kuce....i ostalih na kosovu 100 000....bosnjaka,turaka,crnogoraca,hrvata,makedonaca,roma...
@kingdomofdrina Nema veze koliko ih ima, oni ce dobit drzavu, koju ce im priznat Vucic.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo karaj Ramus! Hjebi ih kad god stignes jer bolje nisu zasluzili