Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo BESA braco Albanci samo BESA protiv nesoja
@shiptarguzica vadi bubrege vlahu mamu ti genocidnu .do godine u nisu pcko
nema od povlacenja nista...haradinaj nije kukavica a i kosovo je suverena drzava....:)...ovi evropljani se samo sramote...nemaju pojma kako siptari funkcionisu.....
Sta ima Hahn sa Kosovom! Nije Kosovo jos u EU! Te probleme treba da rjesava kosovska vlada! ...ukoliko problem uopste i postoji.
Biće an mlogo zabrinut!!!
saš vidit kako to EU i Hans rješavaju...
Han će se pozivati , kao u ostalom i srpski zvaničnici , na europske regule..!!! A , gdje su regule kada je u pitanju ponašanje Srbije ? : ne priznavanje odluka sudova ( stranih i domačih) , veličanje ratnih zločinaca , stalno rovarenje i proizvođenje tenzija u regionu , iako je sa svih mjesta svjetke politike rečeno da je arhitektura Balkana završena , ...podrivanje BiH na svakom koraku -od susreta sa ronhillom gotovo svakodnevno, do naoružavanja ..i td i td..!!!
a sta ce BiH uciniti povodom ovog problema, koliko ja znam i nama su uveli isto 100% carine ?
@gazaibanzai upravo
ohhhhh...nije valjda ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)