Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poranili su, svi spavaju u crnoj gori. Nisu trebali prije 14h
dobra ti je ta
Eto vam srbadijo, sad vi gatajte zasto su dosli, mislim da je ovdje upetljan Trump a vama bilo dupe zinilo na Trumpa, on vam lagano spusta.
@PIPUN2Hi hihi veca je budala ko je mislio kada dodje Tramp da ce politiku prema nama Srbima promjeniti za 24 sata ali od 2 zla za Srbe sto se tice Amerike on je 5 puta manje zato ste se vi ostali svi redom ukakili sta ce da uradi
@pelevratimifriz Ne nece se promijeniti za 24 sahata kako bi vi zeljeli, ta politika prema vama ce se nastavljati godinama sve do tada dok vam ne dojde iz dupeta u glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To Crnogorci. Nek vam je sretno. Valjda cemo i mi za vama uskoro, pa da vise ne slusamo o kojekakvim ratovima tamo 'vamo.
Pa vi jedini i pričate o ratovima. Kad si čuo da u RS pozivaju na rat?
poruka rusiji: gotovo s vježbicama po srbiji, ovo je naš teren. poruka srbiji: birajte stranu. poruka vučića: kme, kmeee, kmeeeee....
zapišavanje terena
@pelevratimi. Pa ućeraće upravu si.Ali vojnu opremu😉..
Kad je neko Tvrdoglav i sam laźima misli da źivi.Komśije,jbg nije svako toliko budala.
...don milo se razumede u brodove. osobito one brze.
Jesu bez kesa došli?
Nesto se sprema na Balkanskom poluostrvu..hmm....