Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju dana, ispade da niste postigli ništa.
Hocemo konkretne mjere: uvođenje viza za državljane BiH, zabrana izdavanja dozvola za boravak i rad u RH, zamrzavanje imovine BiH političarima, zabrana transporta kamionima lokalnim cestama u RH.
@ vitez sta ima avijaticar, leti li se imalo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
NATO države su se sastale sa ciljem da dogovore zajednički odgovor agresivnom kineskom nastupanju. To je bila glavna tema ovog skupa. Mali se Zoki ne razumije u te teme, previsoko mu je, pa zapeo o nekakvoj konstitutivnosti. Pitaju ljudi, ko je ovaj, što nam zapliće za noge već cijelu sedmicu? Pa Precjednik Hrvatske, koja je uzela lovu od EU, nekih 600 miliona eura, pa ih dala Kinezima da prave Pelješki most. Aha, OK.
Hocemo konkretne mjere: uvođenje viza za državljane BiH, zabrana izdavanja dozvola za boravak i rad u RH, zamrzavanje imovine BiH političarima, zabrana transporta kamionima lokalnim cestama u RH.
Samo hrabro, ako kopiraš svoje zahtjeve ispod svakog komentara na klixu, možda bi moglo i biti nešto od toga!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kraju predsjednik Hrvatske ispade predsjednik ribarskog društva Modrac!😎
Svi nacionalisti su glupi i ograničeni.
Plenkoviç gleda sebe i svoje predsjedanje u Bruxellesu kad zavrdi mandat. Tamo samo klima glavom. Zaboli njega za nase Hrvqte u Hercegovini i Bosni. Ista stvar sa obim manitašem Čovićem , Krištom i ostaalim banditima. Otrijeznite se Hrvatski narode i dođite sebi!!! Imate Raguža. Taj se ce naj...majke onima u Sarajevu
ok.nemojte ih više vi ni štitit ni branit.oni su u BiH a vi gledajte svoja posla.SVIJET vam se smije.
Ne kontam, u čemu ovi uzepejci vide uspjeh? Riječi DMS se spominju već 25 godina na ovim prostorima? Zašto je to sada uspjeh, ako ih neko spomene? Ovi su definitivno izgubili kompas...Obična deklaracija, uopštene općepoznate fraze, bez ikakve pravne snage, koja će se zaboraviti za dva dana...Koji jad i bijeda je tzv hrvatska diplomacija...na šta spadoše, hebote...
OVI hRVATSKI POLITICARI GORI OD sRPSKIH!!!!CISTA NULA!!!!NE MOGU DA VJERUJEM DA JEDNIM I DRUGIM KOLE VODE HRVATI I SRBI IZ BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Susjedi ne prestaju u naporima podjele Bosne. Trude se maksimalno, uporno i ulažu svo bosansko katoličko pučanstvo kao živi štit ne obraćajući se na uslove života istih.
Tako prave nekog imaginarnog neprijatelja kako bi opravdali ekonomski neuspjeh. Polako ali sigurno ova politika konačno postaje sve prepoznativljija i onom najograničenijem stanovniku zap. Hercegovine.
Krivousti nije crko dok nije unistio pojam konstitutivnosti u Rvatskoj. I Bosna ce biti gradjanska kao i Rvatska s nacionalnim manjinama. Ko jaci taj i kvaci govorio je Krivousti. A Nino Raspudic je smetljiste kao i Krivousti.
Milanović i Raspudić, dva ortodoks-na Vlaha. Ko sve ne vodi kolo po Srbiji i Hrvatskoj. Bruka i sramota.
Krivousti nije crko dok nije unistio pojam konstitutivnosti u Rvatskoj. I Bosna ce biti gradjanska kao i Rvatska s nacionalnim manjinama. Ko jaci taj i kvaci govorio je Krivousti. A Nino Raspudic je smetljiste kao i Krivousti.
Formulacija u deklaraciji NATO-a bila izmijenjena prije Milanovićevog poziva. Ako ste znali da izmjenjena prije, što ste mu pustili da laprda i da se provaljuje onda.
Hrvati su samo obična beznačajna pedokatolička manjina u BiH...ukratko: Smeće za potkusurivanje
Sad se papci vade za očiti promašaj... Je li vam sada jasno kakva je politika Čovića?
Pobijedila je Bosna. To je jedina bitna vijest. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ok. Onda ukidamo konstitutivne i ukidaju se kantoni. Sta sad? Rat mozda? Pa da budete poznati po genocidu?
Herceg Bosna je mrtvorodjence.
o sebi se vi zabavili dabogda
koji si ti curac uopće, da se nešto ko fol sekiraš za beha Hrvate????