Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto padate na kykserove folove :D 1.Uopšte ne živi u BiH 2.Nije musliman 3.Potice sa portala index.hr 4.Veliki je kompleksas na sve Bošnjačko i stalno je na klixu, navlačeći vas da se sa njim prepirete, samo ga ignorisite.
e more sad rafting niz Moravu......
kyksero 20.04.2014 u 18:27 HEBEM RS 3 @ trazim obrezanu kurcinu da me guzi,seka mi je rekla da ste najbolji.
HEBEM bas ti lepo stoji taj crveni kruzic na profilu, ko stvoren za tebe... hahaha ti ako se ne slazes, slobodno mi odgovori.. aahahahah :D
Kada Bog hoće da pročisti neki dio kojeg su nastanili zulumčari (čitaj kasapi) onda On pošalje velike nepogode da taj dio očisti od ljudske zlobe, nepravde i zločinaca. Da bi znali o čemu vam pričam (a znate vi dobro) pogledajte ovaj film. Ne brinite se, ne spominjete se nikako, u pravom svjetlu, u ovom filmu ;) http://www.imdb.com/title/tt1959490/?ref_=nv_sr_1
Bog, ako uopšte i postoji, bi "poslao" velike nepogode u svaki kutak svijeta jer nema kutka na svijetu koji nije naseljen "zulumćarima", koliko god i čestitim ljudima. Da Bog, ukoliko uopšte i postoji, djeluje na način kako to pojedini vjernici smatraju, ne bi ispaštali čestiti za nedjela onih koji to nisu.
Joj bruda otvaraš neku Mevlidovu temu sada a kalaš nisam zadužio :D Jbg sad pa gdje ti živiš nije napolju Apokalipsa pa da su "zulumčari" na svakom čošku :D Šalim se, svako ima pravo na svoje mišljenje, a ako iole pratiš dešavanja u regionu i u svijetu znao bi šta se dešava. A to da li postoji Bog ili ne, svako ima pravo da vjeruje ili pak ne vjeruje u šta god hoće.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hvala dragom Allahu što kažnjava nevjernike.
ti nisi vjernik ako drugome želiš zlo
kyksero @ kmeee kmeee
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
HEBEM RS 3 20.04.2014. u 18:04 kyksero @ neka si ti opalio moju sestru :) to je bitno,a i ja sam hrvat musliman.
kyksero 20.04.2014 u 18:27 HEBEM RS 3 @ trazim obrezanu kurcinu da me guzi,seka mi je rekla da ste najbolji....
uvjek jadni seljak najebe ko niko...
Nisu seljaci samo poljoprivrednici itd..Ovi poput kiksera su najveci seljaci !
BosnaPonosna @ kykser nije seljak vec dusevni bolesnik :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka , masAllah.
ko se raduje tuđoj nesreći kad tad naje.be kmek kmeeeeeeeee
uci plivati kmeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tuga..Nema gore kazne od Allahove !
bih tek slijedi kazna Svemogućeg Allaha
kyksero @ cijeli vaskrs si proveo na klxu :) svaka cast..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)