Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vučko, tako se vodi diplomatija! S kim se sastao Bakir u posljednjih 5 godina, gdje je Džafefović? Gdje su strana ulaganja u ovu napaćenu zemlju!?
Bakire i Bosnjacki strucnjaci i drzavnici sta je "drzava" Bosna napravila???
levatu nije d abranim sluntavog el kakira reviziju ali ima i drugih političara kao što je dodo ronhil (inače čovjek sa crne liste) i uzp čovke koga oni dovedoše od investitora u državu? ISTA NACIONALNA GOVNA NA SVE TRI STRANE SAMO JE NAROD OVCA
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jest frajer demagog ali ubija sa projektima, ovi naši jadnici ne rade ni 10% onoga što A. V. radi, budimo realni
Da je sreće da smo na 10%.
Nekom pruga, nekom non paper :)
Vučić je državnik. Čovjek jednostavno zna posao.
Koliko daju Rusi?😎
EU dala vise. Dali bolju ponudu i od Rusa i od Kineza.
SDA i Bakir samo se sastavljaju sa istokom, nemamo nista od toga. A srbi i hrvati se povezuju sa zapadom.. pametno
ehhh , kad bi bakir mogao vratiti otomansku Tursku u Bosni , to bi mu bio merak ....pa, on i babo mu puse duhan na doksatu , raja radi , a konji vrani vezani ....hanume se smeskaju , a kahva i lokrum rahatluk na sofri...zaostali Bakir , zaostala Bosna....a, ZIVOT PRODJE!
Modernizacija pruge. Pruga postoji vec 150 godina.
Sve ce menjati od pocetka, isto ti to dodje. Pa nemislis valjda da ce vozovi brzinom 200 km/h ici na istoj sini ko sad.
Bosnja zbunjen, drzavu koju su toliko godina pljuvali, ponizavali i zelili sve najgore je dosla do prelomne tacke gdje dominira u investicijama i infrastrukturi a o drugim stvarima da nepricam. Za koju godinu ce biti ko npr Hrvatska koja se nemoze pljuvati koliko god mi zelili. hihih go goo SDOO
Trrba u bosni zabranit da se koristi bilo kakvo prevozno sredstvo, od auta, rosli, bicikla, skejborda, aviona, tramvaja, buseva, vozova pa do djecijih autica. Svaki predmet sa tockovima i tockicima.
Svi nesto rade, samo nasi mlate praznu slamu. Urusili svaki vid napretka. Krajnji domet dati zemlju Bingu da napravi trzni centar
Nametanjem komsica BiH je krenula nizbrdo.
Hrvatima Peljeski most, Srbima brza pruga, a Bosnjacima ona stvar. Toliko o tome koliko je EU na strani Bosnjaka. Za samo 30 godina BiH ce biti toliko mizerna, devastirana i neinferiorna u odnosu na SRB i HR da ima da bude pojedena za dorucak. To ce vam biti mirni razlaz bez bacene petarde.
Nama uvijek neko drugi kriv. Pa za sve ovo je neko aplicirao, pisao projekte, lobirao itd. Federalne vlasti nisu mrdnule dalje od Marin Dvora, a Dodik od Beograda. Ovi nazovi vladari napacene drzave su urusili svaku strategiju i uopste nemaju nikakav plan za dalje. I kad neko iz EU dodje i pokaze dobru volju, nasi ga saslusaju, a nakon toga pocne opstrukcija. Ako sami sebi ne pocnemo pomagati, nece ni drugi. Vucic se pretvorio od demagoga u operativca, a nasi?
Evo tresemo se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lajk :))) Makedonci zasluzuju i mnogo vise.Kapa dole svima koji ucestvuju u ovom projektu.
Ne znam što se trude kad će to Komšić sve srušiti, ali prvo čeka da Hrvati završe Pelješki most, pa će im biti još gore.
BAKIROV LOPOV BRANKOVIC JOS 2006 GOD KUPIO JE NEISPRAVNE (RESPIRATOR) TALGO VOZOVE ZA 70 MIL EURA,I TADA SU ZAUVJEK POTOPILI ZELJEZNICE F BIH
I onda Bosnjo dodje i kaze: Jug Srbije ti je kao Afrika jarane, a nije dalje od Sarajeva otiso
Jug Srbije, Pirot, Mišelin(Tigar Pirot) 3000 radnika, plate običnih radnika 800€. To Bošnjo ne može ni u Sarajevu, može samo na baušteli da zaradi.