Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zafrkano je kad razmislja kao konj, ponasa se kao djevojcica a radi kao dama!
Necromancer Da je nisi ti "summonovao" izgleda mi ko neka zivuljka :)
Kao prvo, ovo nisu njezine rijeci, zena je u uvodu svog govora fino naglasila da ce citirati jednu vec ustaljenu izreku. Ovo cak nije niti korektno preneseno, ona je rekla sljedece: "Da bi uspjela zena mora razmisljati kao muskarac, postupati kao dama, izgledati kao djevojka i raditi kao konj", i svaka zena koja je nesto u zivotu pokusala napraviti a pri tome nije isla precicama kroz krevete vrlo dobro zna da je ovo potpuno tocno. Komentari su odraz BH nekulture i seljakluka, jadno je kad neuka gomila kojoj je Neum krajnji domet uzima sebi za pravo omalovazavati zenu koja govori sest jezika i uspjesno je radila i radi poslove o kojima vi mozete samo sanjati.
Zajednicka nam je putovnica, domovnica, jezik, zastava, grb, himna i drzavljanstvo EU, no, ako pazljivo procitas moj komentar vidjet ces da je nisam branila zbog toga, nego zato sto je kao zenu koja govori sest jezika napadaju primitivci koji jedva znaju gdje je sjever a gdje jug.
Ooooo Meth, pa ti bio u Zagrebu, uh mora da si sav vazan, to je puno dalje od Neuma, sigurno si glavna faca medju rajom. Od kad sam diplomirala na ZG Sveucilistu vise ne idem gore cesto, rasisti su brate, ne vole nas Hercegovce a takve poput tebe zovu "glupi Bosanci" pa tko bi to trpio.
Kako ne volim što se fura na Merkelovu, a može joj samo kapute slagati (i za to bi joj vjerovatno trebao tutorijal u ameriki). Shvatam zašto su je am/eu postavili ali ne shvatam masu koja je podržava, možda očekuju da će joj opraštati dugove na lijepe "oči".
djevica kolinda :D
Ti izgledaš kao kobila, a radiš kao djevojčica.
Ma to je jedna prava alapača.Lupa kao Maksim po diviziji.
Mislio sam da su Bosnjaci malo pristojniji, ali ovo je dno dna sto se komentira. Cast mojim prijateljima Bosnjacima, koji se izdvajaju. Pa vi za 100 godina necete imati ni muskog politicara koji joj je ravan, a kamoli zenu. A sto mi imamo s predsjednicom Hrvatske pa da ju branimo? Sve, samo vi to nikada necete shvatiti ;). Sve!
Mislio sam da su Bosnjaci malo pristojniji, ali ovo je dno dna sto se komentira. Cast mojim prijateljima Bosnjacima, koji se izdvajaju. Pa vi za 100 godina necete imati ni muskog politicara koji joj je ravan, a kamoli zenu. A sto mi imamo s predsjednicom Hrvatske pa da ju branimo? Sve, samo vi to nikada necete shvatiti ;). Sve!
valjda kobila nemoj se stiditi sta bi da je u pitanju jarac-koza ne valja to tako kitarevicko, diskriminises kobile
a zašto ne kao kobila,one su eto ko line nece da rade
Grabar-Kitarović: Žena danas mora izgledati kao konj, ponašati se kao djevojčica, a raditi kao dama
I oba hiperaktivna nema gdje je nema, pastetu hos da otvoris ona iskoci.
moja direktorica je konj...
a muskarac mora biti kao kamen (bez osjecaja), izgledati kao mutant (misici na misicima) i raditi kao 10 konja
"So suck it up, pussy.", lijepo, tebe ne bi nijedan odabrao
Dobra koka.
Ako je istina da nešto donosi nesreću onda su to: konj, žena i kuća.