Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to licemjerka. šalje vojsku u Estoniju, da brani Baltik od Putina, a sad istog Putina zove K sebi. Misli valjda da će Putin nasjest na njen dekolte.
Sve netačno. Hrvatska je članica NATO-a i kao takva ima obavezu da šalje vojnike gdje se traži . Rusija ne vidi u Hrvatskoj neprijateljsku zemlju upravo suprotno - jučer je Sberbank preuzeo većinsko vlasništvo nad Agrokorom i prihvatio obavezu daljeg finansiranja što je osnovni razlog predsjednice da pozove Putina u Hrvatsku.
slali su hrvati u oba sv.rata hr.vojnike na rusiju ali se retko koji vratio ziv 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod sjedenja na 2 stolice obicno se jedna izmakne a nekad i obadvije.
Kitarevičko ako vam dodje u posjetu nikako u stiklama da ga docekas, jako ce ti zamjeriti ako se vidi da je manji i od tebe i crveni komplet obavezno.
Ja da sam Putin rekao bih "Doci cu na sijelo kad napustite NATO"
Ko zna mozda Putin ulozi veto na UZP!:)))))))
Evo Putin leti... jah...
Cro kurava da nisu duzni Agrokor Rusiji pricala bi sve najgore kao do sad o Rusiji
Bodalec i prljavci imaju onu lupi petama i reci evo sve za hrvatsku.... A ti predsjednice lupi sisama i reci......
Bravo kolinda... Ti sa Vladimirom a plenkovića poslati u Berlin kod andje, to se zove politika
a bosnjacki clan predsjednistva se susretne sa savjetnikom zamjenika pomocnika dopredsjednika odbora za euroazijske poslove americkog senata
Nema nista od te ljubavi. Krvati su prvo ratovali protiv Rusa a onda presvlacili uniforme na kraju rata i prelazili na stranu pobjednika: i 1812 i 1914 i 1941. Rusi to pamte. Nisu Rusi kao bosnje da imaju istorijsko sjecanje koje doseze maksimalno 2 mjeseca unazad.
bosnje da su samo malo pemetniji, oni bi vas lovili kao kerove nakon rata. pa koliko vas ima genocidasa, to je zabrinjavajuce. da se samo malo ugledaju na jevreje, vas ne bi bilo stotinjak u bosni, nego merhamteli bosnjo bali o pomirenju. bljak!
@SenatorBL Bosnjacka politika se ne ulizuje Putinu, tako da je tvoje poredjenje besmisleno.
da kitarović hoće pitu, zvala bi se pitarović, nego zna se šta želi od rusa
Evropa te odbacila ko kuju, Erdogan te istarlahao, Vucic te isto pohabao, sada Putin kao slag na tortu.. Neiskusna si, sagni mu se, mozda ti on od svih pomogne
Neka vam se Munira pridruzi, pa u troje svi
@HordeZla ne treba Munira nego Sabija