Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i u miru provociraju i sta god svi mislili Hrvati su postupili onako kako su Srbi i zasluzili .. jednom su usli u Hrvatsku u vojnim uniformama i pobili toliko nevinih ljudi zeleci prisvojiti ono sto nije njihovo , ne znam kako su ocekivali da ovaj put budu pusteni, dal bi oni pustili hrvatske vojnike u Srbiju mislim da ne tako da , ispravna odluka Hrvata..
@BulevarPreciznih Srbija i sumska republjik su prepuni vlaskih terorista, ratnih zlocinaca, genocidasa, i nada sve mentalno i umno poremecenih!!! A najzalosnije od svega ne to sto ta ista srbijica i sumska republjik nista ne rade da bi zatvorili zlikovce, krvopije i genocidse, cak naprotiv oni im daju odlikovanja! To sve govori sa kakvim teroristama susjedima mi zivimo!!!
@ZelenaTransferzala ..vojska srbije je svake godine bila na komemoraciji u jasenovcu...ove godine im je zabraneno jer su srbi napravili spomenik na starom brodu gdje su hrvati i bosnjacka ss milicija utopili i zaklali na drini 6500 srbskih civila...klali su tri dana a njemci kad vise nisu mogli gledati zapucali su na njih i oni su utekli...za zasluge bosnjaci i hrvati su ulicama dali ime po juri franceticu koji je vodio klanje...predpostavlja se da je i alija bio ucesnik mladih muslimana ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a možda bi bolje bilo da su ih pustili u HR i onda 500m iza granice pohapsili govna, pa onda protjerivanje i ostale pizdarije koje idu uz to, udariš sve moguće pečate u pasoš, staviš na listu terorista, zabrana ulaska i sl., pa da sutra ne mogu da uđu ni u Mađarsku a kamo li gdje drugo.
U čemu je problem i šta je tu smiješno. Na CNN-u sam gledao (i slušao Obamu kako čita bajke djeci u vrtiću i to na svoju inicijativu - Predsjednica je zamoljena da to napravi). To vam lansiraju ovi preko Drine a vi to odmah prihvatite. Možda bi bolje bilo da se prikaže fašista koji u Glini govori kako za jedno Srbina treba ubiti 100 Muslimana.
Vratili ih ali bez 🚜🚜🚜🚜🚜 😜
Tjeraj bandu preko istoka,nije to Bosna i Hercegovina da mogu ulaziti i izlazit kad i kako zele
Haha pokusaj provokacije tebi je problem...a kad tvoji sa kukuljicama i metalnim sipkama ulete u kafic gdje su zene i djeca i jedan 16 -snjak dobije udarce metalnom sipkom onda se ne javljas..jos nisi osudila to guzaro i sisaro iz konobarico iz Nato gostiona. Jebali ti izbori i glasovi ustasha.
Kad je palo Hrvatsko proljeće 1971.godine srbi su preko centralistićkog Beograda uzeli kompletnu vlast u Hrvatskoj do 1991.godine do raspada Judoslavije-Srboslavije.Srbi su u Hrvatskoj u tom periodu držali vojsku,policiju,sudstvo,carinu,prosvjetu.To je bio aparthejd gdje je manjina srba vladala nad većinom Hrvata u Hrvatskoj.NO PASARAN.
Kad je palo Hrvatsko proljeće 1971.godine srbi su preko centralistićkog Beograda uzeli kompletnu vlast u Hrvatskoj do 1991.godine do raspada Judoslavije-Srboslavije.Srbi su u Hrvatskoj u tom periodu držali vojsku,policiju,sudstvo,carinu,prosvjetu.To je bio aparthejd gdje je manjina srba vladala nad većinom Hrvata u Hrvatskoj.NO PASARAN.
..vojska srbije je svake godine bila na komemoraciji u jasenovcu...ove godine im je zabraneno jer su srbi napravili spomenik na starom brodu gdje su hrvati i bosnjacka ss milicija utopili i zaklali na drini 6500 srbskih civila...klali su tri dana a njemci kad vise nisu mogli gledati zapucali su na njih i oni su utekli...za zasluge bosnjaci i hrvati su ulicama dali ime po juri franceticu koji je vodio klanje...predpostavlja se da je i alija bio ucesnik mladih muslimana ....
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/austrijska-policija-razoruzala-pocasni-vod-hv-a-hns-trazi-ostavku-vlade-20160514
@amer_c ...razlika je u tome sto je hr vojska isla na promociju fasizma a vojska srbije isla na komemoraciju zrtava fasizma....
A šta to ti drugačije radiš majke ti mile? Nadigla si se da rasturaš Bosnu zajedno sa Srbijom, pa šta sad očekuješ?
@gandalf.the.white Mir. Nazad u jazbinu
vidi da udju nenajvljeno a pripadnici vojske pa gdje to ima
Trebali su ih hrvati pustiti a da ih hrvatski specijalci odmah nakon ulaska 100 metara pohapse i zatvore na 10 god.
Naravno! U Jasenovac se može ići samo u crnim uniformama sa oznakom "U" i natpisom na odjeći "Za dom spremni!"
sta kaze srboljub dragance covke na sve ovo,jeli zabrinut kao inzko,bas ova rvaska braca srbi ponekad provociraju,sramota hahahahahah
Kalinda sve vise lici na Hanku Paldum..
Isti ste vi braća bez gaća.