Srbi i u miru provociraju i sta god svi mislili Hrvati su postupili onako kako su Srbi i zasluzili .. jednom su usli u Hrvatsku u vojnim uniformama i pobili toliko nevinih ljudi zeleci prisvojiti ono sto nije njihovo , ne znam kako su ocekivali da ovaj put budu pusteni, dal bi oni pustili hrvatske vojnike u Srbiju mislim da ne tako da , ispravna odluka Hrvata..
Kolinda je malo ljuta trenutno i to sa punim pravom, jer je Vučić ispalio sa onim potvrđivanjem autentičnosti ukradenih e-mail poruka. Što se samog "incidenta" tiče, slažem se sa hrvatskom predsednicom. Ne znam odakle ideja da se u Jasenovac šalju pripadnici Vojske Srbije - kakve veze Vojska ima sa tom pričom? Nikakve. Jasenovac treba svake godine da poseti delegacija Narodne Skupštine sastavljena od po jednog poslanika iz svakog poslaničkog kluba i to je to.
Ne znam što se tiče unutrašnje politike, to moraju glasači u Hrvatskoj sami da odluče, ali što se spoljne politike tiče - Kolinda je često u pravu. U pravu je i da je Vulin neodgovoran i da je SDA mahala prepuna terorista...
Prikaži sve komentare (115)