Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolinda je prava zena, u svakom smislu, realna je brate. Treba osuditi ovaj napad u Parizu ali svakako u istoj mjeri pa i u vecoj mjeri osuditi svakodnevne napade u islamskim drzavama, gdje svakodnevno ginu djeca, zene i neduzni ljudi ostali...Angelina Joly je kraljica za mene, ne samo izjavom vec i prethodnim zalaganjem za mir u Svijetu, na ravnopravnost i suzivot...Angelina br 1.
Ne volim vulgarnost ali ću SA ZADOVLJOLJSTVOM napraviti izuzetak zbog ovih dupeuvlakača: BOLI ME KU**C ZA PARIZ I PODLE FRANCUZE, NJIHOVU DEBILSKU PEDERSKU KULTURU, PUNU RAZVRATA I NEMORALŠTINE SVIH VRSTA. BOLI ME KU**CI ZA SVE ZEMLJE PODLOG I DOBRO UHRANJENOG KRVIMA DRUGIH NARODA ZAPADA. BOLI ME KU**C ZA SVE PEDERSKE RETARDIRANE POLITIČARE IZ REGIJE KOJE STE NAM KONTROLISANO DOVELI NA VLAST DA GLUME KU*CU I DRUGIMA. PERSONALNO ME ZABOLI KU**C I KOLIKO VAS JE SKIKNULO, I ŠTA ĆE TE PREUZETI POSLIJE OVOGA. ALI SAVRŠENO DOBRO ZNAM DA PUMPATE SVOJU TUPAVU JAVNOST ZA INTERES JUDEJA I VELIKOG USMRĐELOG BRATA. HRLITE SREĆNO KRAJU SVOGA POSTOJANJA I OD**BITE. ODJE*TE i vi što se uvlačite ovim poganima kao i vi koje se mislite okoristiti.
Zastave na svim državnim objektima Kosova, unutar i van zemlje, biće spuštene na pola koplja, saopšteno je iz kabineta predsjednice. __________________________________________________________________ He he i oni drevni stanovnici Ilirikuma i Dardanije! Narod koji Evropi nije ništa značajno dao,... sem buhtli.
eto ti znas o islamu
jesmo miroljubivi dok nam ne stanes na zulić,a onda ćes da vidis kako musa dere jarca
jest,...... sve su monoteističke religije miroljubive,....... samo su se sabljom i mačem širile.
evo kako se raduju bošnjaci. RADOSNA VIJEST ZA SVE ISKRENE MUSLIMANE !!! Zahvala samo Tebi pripada o Allahu naš. Jučer je izveden veliki napad sa 8 napadača na mušrike Francuze. Napad su izvela braća koja su bila naoružana sa eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza. Jedan od napada je izveden na ulazu na stadion na kojem su jučer navečer Francuska i Njemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gdje je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih grupa. Na tom mjestu je ubijeno na desetine mušrika. Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Allaha da ih primi i uvede u najveće džennetske odaje. Amin. O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigdje na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah. https://vijestiummeta.wordpress.com/
Ja sam musliman, klajnam pet vakata namaza i sljedim Islam i upotpuno sam protiv ISIS!! Ja necu da se izvinjavam za nesto sto nisam pocinio ili uradio! Ti mrzis Islam i muslimane i to je tvoj problem. Allah vas uputio na pravi put. Amin
HJOOOJJ KITAROVICKAAAA!!!!!! KAKO TE VOLIM !!!
Zna Kolindica, ko da je ishla u mekteb!