Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba joj neko priznanje odati, ako vec nema!
I koliko ovakvih zataskanih likvidacija... Nek' ti ne laka zemlja.
najskorija dijete malo, sta li se du desavalo, ko zna....
Neka joj je laka zemlja. Ubili je zlikovci zato.što je istinu pisala. Malo jentakvih, ima njih mnigo koji isto misle kao ona ali ne smiju, u Rogatici su Srbi ubili stomatologa Zorana zato pto je bio.čestit, i da bi tim primjerom pokazalindrugimabda nesmiju pomagati.
Tuga, krimosi su pobili sve što je valjalo u skoro svim bananama nastalim iz Jugoslavije, obogatili se na nama i redovno nam bacaju kosti i prave dimne zavjese da bi skrenuli pažnju sa svojih rabota.
Vucic sve zna a vjerovatno je i on sam ucestvovao u njenom ubistvu..u to vrijeme i jeste bio zaduzen za takve stvari u vezi novinarstva itd..
Počivala u miru.
Spokoj njenoj duši, ne zato što je izvještavala istinu o nšem stradanju, nego zato što je jednostavno izvještavala istinu.
Srbima će ovakvi njihovi sunarodnjaci biti kao svetionik i kada se malo oslobode četničkog smrada i truleži govoriće " bilo je takvih kao što je Dada" nažalost malo.
Slava joj! To je novinar a ne ove analfabete s kilksa što su do sada 38 puta išli iz SDA u SDP i natrag.
Izborom tema, filtriranjem komentara i manipulacijom pluseva i minusa, idete pravcem koji podstice i siri mrznju, znam se da ste na listi teroristickih organizacija, samo toga jos niste svjesni.
Mrš u pizdu materinu bolesnu.
gooUser17061002217 Boli hahaha, pravo u centar, samo mrzite i lajete ko pascad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Saće atak vlaških smrdonja na lik i djelo pokojnice.