Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve koje to zanima: večeras je na HRT 1 bivši veleposlanik bih u zagrebu zlatko dizdarević svojom izjavom potvrdio ono što sam već rekao o graničnom prometu bih-hrvatska. nedovoljan trud političara bih.
Hrvatska je proglašena da je agresorska država, a i genocidna je.
hrvatska je zemlja koja se vojno obranila i zaštitila svoj narod što nekima ne odgovara, pa prosipaju nezadovoljstvo u vjetar na ovoj stranici.
Hrvatska je genocidna tvorevina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
takozvani "analitičari" sada gube značaj a samim time i potražnja za njima pada. treba se uhljebiti gdje bilo i "odrađivati" stvari za novog gazdu. pitanje: zašto bi, gospodine stručnjače, hrvatska pošto-poto upirala da se očuva režim prelaska granice za strane državljane s osobnom, iako NEMAM PROTIV TOGA NIŠTA? zar te susjedne zemlje nemaju predsjednike, predsjedništva, vlade,ministre i druge bogove? nek zarade plaću koju im narod daje i počnu raditi već jednom. ili možemo po staljinovom receptu i dalje gutati ovakve nadri-tekstove i vjerovati im sve.
Djenero može biti i u pravu ali to ne može amnestirati domaće političare u BiH za nerad. Evropi se jedino može zamjerati što nije imala oštrije mehanizme za sprovođenje regioinalnog pristupa. Tačnije da oštrijim mjerama natjeraju tvrdoglave Vlade da barem Srbija, BiH i Hrvatska uđu u EU u istom danu. Ogromna je povezanost ljudi u regionu i kamo sreće da su svi u EU. Iskorakom Srbije unapred taj proces će ubuduće ići znatno lakše i vrlo je važno da se "ostatak SFRJ" što prije nađe u EU.
Hrvatska nije u nikakvoj REGIJI sa Srbijom.
političkoj, ne geografskoj jade...
Ma ovi naši su krivi, nisu Hrvati.. sa Hrvatima se može dogovoriti uvijek
USTAŠKA POSLA
@amira11 imao bih 2 pitanja pa ako ti nije problem,molim te za odgovor: 1. kako ustaška posla kad je trenutna vlada 100% komunistička? 2. da li je vođa afganistanskih talibana Hekmatyar Galbuddin koji je deklarirani hrvat, istodobno i ustaša?
vlada nije 100% komunistička, višestranačka je, a nema nijedan komunista u njoj. SDP nije isto što i KP. Nie svaki Hrvat ustaša, ali mnogo ih je. Taj taliban me neinteresuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BIH koja vam je najvise pomagala u ratu, vi ste nju zaboravili!!!