Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete da se brinete samo do granice. Poslije o stanovništvu ima vojska kosova da se brine.
Nema prepreke za naoružanje Republike Kosovo, poznavajući njihov mentalitet uskoro će postati respektabilna vojska.
@Dmysteria samo se uzdajte u putina hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Spremni vi, spremne tomahavke.
@Dmysteria Kad vi niste uspjeli okupirati cuviilno Kosovo i BiH sa onolikim modernim nauruzanjem od Jna kako to mislite sad ?
Ukoliko Srbija napadne Kosovo rat se širi na susjedne zemlje i to će biti prilika da Bošnjaci i Hrvati ugase srpsku republiku jer srba de facto u BiH ima manje od 25 posto od ukupne popu- lacije BiH s time da se srbi masovno iseljavaju iz republike srpske.Prošle godine se iz republike srpske iselilo 58 hiljada srba.
I ja mislim da ce bosnjaci najviše ispusiti i kmecati
Vratite srce Srbiji!
ne sumnja niko u to ... hocete li djenerale prenijeti sikobe prvo na BIH da idete na kosovo uh djes na kosovo a amer tamo.. nece nista, samo ce dizati tenzije u regijji a onaj KONJ ce svaki dan imati svoj Rijaliti .. neka ga ubaci Mitrovic u Zadrugu ili parove sa Seseljem ili patkom dacicem ili vulinom...eheh
mozete samo sa pasosima i rucnim prtljagom ;)
Znači ipak Albanci napadaju Južnu Srbiju.Znao sam da je zaebana situacija.
E moj Vučiću, ti misliš Kosovo ti je BiH, odnosno nenauružano Sarajevo po kojem si iz snajpera pucao??? Sinko tamo svaka kuća ima arsenal oružja. Ne možete vi ni maknuti, da možete, već bi vi davno tamo bili i svoju zastavu razmotavali. Ovako gledajte preko granice i šutite...
šiptari su hrabri isto kao vi sto ste hrabri šnjoooke..dok se krijete iza nato-a mudo ste..cim nema nekog da vas brani izgenocidisemo vas ko svinja masan dzak..
Hehehe ko je vas napao zadnjih 50 godina??....to su samo strahovi od onog sto ste cinili drugima, ne brinite ovi drugi nisu zivotinje kao vi mada biste to voljeli!:)
sa kosova i hrvatske je proterano 90% srba..muslimani bosne su etnicki očistili sarajevo na primer od srba i gomilu delova bosne..i ko nas je napadao...vi samo vidite vasu verziju koja je lazna
Pripremio sam kokice i cekam da posaljes vojsku, a onda ide slag na tortu, prelijepi zvuk F-18 i F-22😂
Ostalo je zapisano da je Adem Jašari na pozive prijatelja i kosovskih zvaničnika da napusti položaje, da se povuče i izbjegne, odgovorio da je Kosovu potreban kurban. Taj Kurban Bajram Kosovo je dočekalo dženazama Ademu i drugim šehidima iz porodice Jašari i čitavog kraja!
Bošnjaci, poslušajte pjesmu Mora Fjale koja govori o rahmetli Jašariju, ima na youtube sa prijevodom na bosanski jezik: https://www.youtube.com/watch?v=bBz0St4DuD0 Svaki put se naježim kad je čujem. Ovako se poštuju i pamte junaci!!
Poslušajte pjesmu Mora Fjale, ima na youtube sa prijevodom na bosanski jezik: https://www.youtube.com/watch?v=bBz0St4DuD0 Mora fjal Mora fjal e mora vargun Mora qarkun me i thur kaang Me i thur kang bash legjendarit T'i kendoj T'i kendoj Adem Jasharit t'i kendoj
Jaci su od nata,hehe pa vi nesmijete prdnut,pusti suplju pricu,kad bi vam nedaj boze poceli siptari ubijat srbe na kosu vi nebi smjeli nista,amerika je to..
Žao mi je samo što rahmetli Adem Jašari nije živ da vidi ovo. Bio bi ponosan. Za rahmetli Jašarija kažu da se za sve mora kurbaniti žrtva i da je za stvaran e i odbranu Republike Kosovo njegova žrtva ustvari taj kurban. Naježio sam se.
da je sad ziv valjao bi heroin deci sirom evrope
Istjerase se Srbe sa Kosova i Bosne, sve zbog zlocinacke okupatorske politike Vlade Srbije
Milane ta ce Amerika,jaci ste od NATO-a