Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
What It’s Like to Chill Out With Whom the World Considers the Most Ruthless Men in the World Ratko Mladic, Radovan Karadzic and Goran Hadzic (+) Confessions of a Female War Crimes Investigator Retrospectively, it was all so simple, natural and matter of fact being on a boat restaurant in Belgrade, sitting with, laughing, drinking a two hundred bottle of wine and chatting about war and peace while Ratko Mladic held my hand. Yet there I was with my two best friends at the time, a former Serbian diplomat, his wife, and Ratko Mladic just chilling. There was no security, nothing you’d ordinarily expect in such circumstances. Referring to himself merely as, Sharko; this is the story of it all came about. http://sites.google.com/site/jillstarrsite/wh
Ma kakav ratni zlocinac gospodine Tadicu,molim vas,pa pogledajte sta vam sve rade dusmani,Draza zlocinac,Ratko,Radovan,Dodik,Milena,itd itd,pa dokle tako bre,a vi i vase pristalice ste samo poklali nekoliko hiljada ljudi,zena i djece,srusili i opljackali nekoliko hiljada domova,ostavili bez roditelja nekoliko hiljada djece i unistili narod koji vas je vjerovatno jedini postovao od svih u okruzenju.Pa kako bi rekao vas ucitelj Staljin.ZASTO NAS NEKO MORA VOLJETI????????
Pipo je paksu ha ha ha hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pipo pusi hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@memo tebi treba nesto drugo
Pipo ti si obicna p.cka,sto nema 2 ciste u vugla.
Europa ga nikad nemoze uhvatiti ni za damu
bas me interesuje kad (ako) ga uhvate zivog i ode u Hag, na koga cete pljuvat poslije, sta vam tada nece bit potaman, na sta cete se hvatat poslije, bas me interesuje!
Je l\' pipo j.e.b.e nesto.
Nacisticka srbija se osjeca jacom neg ikad! kolektivni srbizam-primitizam-nacizam!BiH4EVER!
A tuzit isto u sudu BiH-e,sto vise TUZBI to bolje,kad oni znaju nevine ljude tuzit svojim krvolocnim nacistickim sudom i mi cemo nasimu BiH-i koji nema genocid,ratne zlocine,masovne grobnice, itd na svijesti i krvavim rukama!
Sve zrtve rantnog zlocinca i naciste srbskog maldica bi trebala zajedno dat tuzbu protiv nacisticke srbije i naciste tadica i dat ultimatum za njegovo isporucenje a trebale bi takodje zrtve nacisticke srbije u Strazburu tuzit i trazit prvdu za sve sta su dozivjele i prezivjele po koncentracionalnim srbskim nacistickim logorima i teroru,silovanja td...sve zrtve dal Bosnjani Muslimani dal Katolici!Tuzite i trazite pravdu i odstetu!
Koji je ovaj tadic genocid vidi se iz njegovog izlaganja hoce da hapsi genocidno vlasko kopile mladica dok istovremeno svim silama podrzava genocidnu tvorevinu providan si .
Ko to misli pa taj je budala, da će Srbin prodat djenerala.
Zasto EU nemoze da pronadze Mladica?Ispade da je on veci frajer i od Sloba ,Karadzica a i Seselja koji je za sve njih Kralj...