Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce seselj odapeti pod misterioznim okolnostima, kako se ne bi vraco u haag po presudu.
Najveći uspjeh sarajevskog Pravnog fakulteta, Šešeljeva odbrana xD
ili mozda u grcku kao predhodni,znas na koga mislim..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
13 godina traje proces, a postupak vodi Sud koji je osnovan isključivo da bi se bavio ovim predmetima i nikakvim drugim, dakle jedini posao su im ratni zločini i njima se događa da im optuženici umiru prije presude?!?! Imaju bogovske uvjete rada, odlične plaće, svu tehniku i opet im postupak traje 4 puta duže nego cijeli rat???? Taj Tribunal je cijeli FIJASKO!
Nije bas tako. Srbi svoju guzicu okrecu Rusima, Kinezima, Bjelorusima, ... A Rusima redovno i lizu guzicu. Da se ne lazemo.
Rat protiv Srba od 91-95.
osudice ga na 11 godina i onda ce reci tamamje toliko bio u pritvoru i sada je slobodan
Pazite da nijedna presuda nece ici na stetu srbije...Jedino je moguce da se presudi mladicu i kari kao sto je slucaj sa prlicem i kompaniji...
Po komentarima nasih komsija ovaj covjekoliki bi sve glasove pokupio da su sada izbori. Nista lose u tome, samo jos jedan dokaz da je dovoljno biti prost, psovati, govnarati itd. da bi dobio glasove. Poenta; inteligencija komsija na nivou.
ovo je prvorazredno skandal ... ovo nije fer ni prema nama ali nije fer ni prema njemu.. covjek odlezao 13 godina bez presude..ne zele da ga osude zbog tezine optuznice koja bi po ko zna koji put potvrdila agresiju i genocid.. isti sablon kao i onaj govnar Milosevic. Tako ce biti i sa mladic/karadzic.. ako se osude onda ostaje jasno da je RS genocidna tvorevina sto bi dovelo njen status u pitanje jer je nastala na agresiji i protjerivanjima..to bi bilo isto kao da osude pljackase za pljacku a ostave pare porodici da trosi nemilosrdno.... svasta !!!..
Sad će pustiti i ostale koji su u pritvoru:Karadžića,Mladića,Prlića i ostale.To je humano-pa ljudi su oboljeli i ostarjeli,šta će oni u luksuznom hotelu u Hagu.Vrijeme je da idu kući i traže milionske odštete što su nepravedno bili u ovom hotelu!!!!
ima zena pravo:presuda je morala da se iskaze za ovog monstruma...... ovakvo pustanje na slobodu je jos jedan samar za zrtve rata.....
Pokazuje "belegiju" na youtubeu http://sh.st/uvfRd
Dao Bog da se raspadas na komade inshaAllah!
nece ni jednog osuditi! jbm te evropo !!
Zvijer ako je već u krepajućem stanju, treba drito veterinarima vodit, a ne mu tamo neke dočeke organizirat i javna obraćanja dozvolit. A i sud, ako već zvijeer kkrepaje trebalo je u ne"i azil za životinje smjestit pa nek među psecom braćom skonča
Sad je jasno i pticama na grani da je Haški sud protiv Srba.Sad kad će krepati puštaju ga na slobodu i troškovi sahrane će ići na račun državnog budžeta Srbije.A udarila kriza, ni plin platili nisu...
Čeka Bog roba svog!
Iz ovoga trebaju neki izvući važnu pouku.Ne treba se bubati u cvaju.Dobiješ rak debelog crijeva.
Sudci su bolesni, i to teško ?! A i ovu zvijer, ako je već
Od svih tuziteljstava jos samo Majke Srebrenice imaju snage za pravdu.