Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj zvaljo misli da moze zonglirat istok i zapad ko da je Tito
@druze, ako gledas malo dublje mozes zakljuciti da je Tito i doveo ove Ruse i vezao ih za Balkan do danasnjeg dana. Od Zapada kredite ali od Rusa ideologiju. Zbog cega se od svih svjetskih jezika u Jugoslaviji ucio ruski? I sta je sve jos uradio iza ledja naroda a da narod nije bio ni svjestan. Ali eto bitno je da se moglo na klupi spavat.
@manifestidestiny ma pusti bola nas narod je glup do bola. Tito je to znao pa im davao “hljeba i igara”. Kad cujem ono mi smo isli na odmore kolektivno (isli ali ne daj Boze tih uslova), ili putovali ( Europe nisu vidjeli), u CG u selima djeca 1975 nisu znali sta je TV, stajali u redu za ulje i vodu, vrhunac proizvodnje Yugo 😂, keks Lindzo 😂. Ali sta ces ti kad je nas narod glup i mogao je na klupi spavat (jer kad bi ga naopacke okrenuo dinar ne bi ispao).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uvedite sankcije Rusiji ili nećete u EU, a ni ovako nećete u EU. Dođe im na isto. :)
zašto da ih uvode? da bi ih primili u EU za 20 godina, MOŽDA...ahahaha i nas handrite evo 20 nismo ni na vidiku ni za nato ni za eu...jeste li sami sebi više postali providni, lažovi
Gomila kukavica. Ne smiju nista Rusiji pa se okrenuli Srbiji. Ne kontaju da Srbiju zaboli sto oni misle. Vecina gradjana Srbije je ionako protiv ulaska u EU.
Pa i na Jajce su skupa napadali, a isto tako i na Vizantiju, turski vazali. Vazda prvi Turcima bili a vamo laju nanas i ko fol se 'svete' kad su pokazali zločinačko lice. A vole svoju Tursku.
Ali mi jesmo EUropa ! A EP se ne pita skoro ništa !
svi pricaju da je srbija mala i nebitna i da nikom nista ne znaci a svi je nesto ucenjuju... cak ni UN nije priznao kosovo posle tolko godina nesto se tu ne uklapa naravno da je srbija mala ko neka mala drzavica SAD al opet potrebna im je ocigledno da plase narode okolo. Problem nije sto srbija nije uvela sankcije rusiji\ problem je sto sve ostale zemlje oko srbije niu u EU i u NATO ...zasto BiH nije u EU ako joj EU tolko zeli dobro?
Yah Ko i ako uvedu sankcije , bas ko da im treba vjerovati? Sankcije, ne sankcije Srbija je dio Rusije na Balkanu i to se nece promjeniti u dogledno vrijeme. Isti mentalni sklop, pljahaj , pali jer kao imas neko pravo… lazi jer to je dokaz kreativnosti.
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2022/5/14/zasto-srbi-nece-u-evropu - "Tek jedva više od trećine građana Srbije (35 odsto) na eventualnom referendumu bi glasalo za ulazak te zemlje u Evropsku uniju. " I šta ćemo sad?
vidim da je ruska sluzba aktivna danas u komentarima. necete jos dugo.
Čorbu koju su skuvale SAD državama u EU ali i izvan sa politikom:,,Ne budite zavisni od ruskog nego od našeg plina ili gasa će svi ispaštati koji su stali na tu stranu zato što nemaju svoje ja i zato će biti u problemu.Zima će brzo pa će videti posledice nerazmišljanja i nerezonskih odluka.
Sasa79, agente moj, "posledice" nerazmisljanja i nerezonskih odluka vide trenutno rusi u Ukrajini jer ih se prasi. Tvoja struja ce nestati iz rusije uskoro i sta ces onda? Gdje ces onda traziti posao?
Koliko su ispali smešni pokazuju ove sankcije koje su uveli Rusiji sve zemlje EU.E ovu zimu mogu cvokotati od hladnoće ili plaćati gas/plin po 3000$ po kubiku ili plaćati SAD isto po mnogo većoj ceni što će se najverovatnije desiti a u Evropi ne postoje terminali za plin/gas iz SAD.
Ni slucajno pristati na ucjene!
Nema ništa od ovih zahteva.Mogu samo sanjati o svemu što traže.Srbija je nezavisna država i niko joj neće određivati nekakvim ultimatumima kako će voditi državu i spoljnu politiku.Kraj priče.
Obruč se steže, ipak su to političari koji u rukavicama sve rješavaju..Pogledajte Schmidta šta im radi, a oni jadni samo komentarišu na teferiču :)
Sviranje u prazno
Evropski parlament još ne konta, da Srbija to nikad nije ni željela. Dok je Rusija neprijatelj zapada. Izgubiti podršku Rusije bi za Srbiju bila politička katastrofa. Pa RS se ne molže više srušiti bez odobrenja Ruske Federacije. Itd...