Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest samo su se pomirili da bi za par godina upali u jos vecu katastrofu. Rat njih i rusa. Tako da trebalo bi mozda formirati nobelovu nagradu za rat
Svaka čast na rješavanju problema kojeg su iz čiste gluposti i stvorili.
Pametni pravoslavci, za razliku od njihovih sjevernih komšija ...
Smije li se ovdje reci da Svjetlana nesto nije smjela reci?
Nemojte mi brisati komentar na članku o Dunji. Sloboda govora i mišljenja he he
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
''bemu misa, kad klix nece da objavi. Sarajevo 508AQI Tuzla 406AQI https://ibb.co/jhZwZRk
@ZastavnikDodo Crna ovcice zasto mekeces.
Prirodna stvar...Nece nominovati nekog Djikana pedera Vučića, i ako bi on to žarko želio. Da postoji neka nagrada za šizofreno mumlanje o vlastitoj bitnosti Djikani bi u svim kategorijama bili bez premca.A da ne govorimo o silovanju,ubijanju,klanju,ratnim zločincima, po čemu su i već prepoznatljivi.
njih dvojica su uspjeli konacno da okrenu glave naprijed i zaborave medjusobna nad j e b a v a nj a koja su trajala godinama sto papkarima sa lokalnih prostora jos nije poslo za rukom, zasluzuju s toga ne nobelovu nagradu za mir nego nagradu za mir galaktickog superimperatora gospodara svjetova i ukupnog svemira, za laklne papkare to je svemirsko dostignuce
*laklne = lokalne
Zasluzeno !!!
Dovedes dvojicu svojih na vlast i onda dogovaras procese. Narod se ne pita, vec odlucuju poslusni. Upravo zbog ovakvih stvari gde se iz vana utice na odlucivanje ce doci do pobune i svetskog rata, gde vise nista nece biti isto.
Dogovoriš rat, pa onda sa istima dogovoriš mir i eto nobela
I ovi Makedonci se svakome naguze, ko da su Muslimani... Piša im na glavu ko stigne...
Ko vam ono upuca kralja ko zeca?
Aleksandar je bio i tvoj kralj takođe...
i hitler je bio nominovan, znaci nece na dobro
Mindzolabrnjavi na aparatima.