Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tata joj nije izlazio iz. zgrade saveza konunista ovdje iza Name u Mostaru
https://otporas.com/popis-ustasa-italiji-1932-1938-svaka-hrvatska-obitelj-ovoj-listi-moze-pronaci-sto-zeli/
Inace, najveci naconalisti su bivsi komunisti. Ulizice, kako ih je samo M. Selimovic ljepo opisao. Evo recimo, najsvjeziji primjer Draganceta Cirilicara, do jucar bio clan SKJ i potpisivao se cirilicom a danas je veci katolik od pape.
Pa ako su Azovce proglasili humanistima, Banderu partizanom i borcem za slobodu, ako se ubistvo novinara terorističkim napadom slavi u Evropi kao junaštvo onda ovakvi istu i nikako ne škode političkom usponu. Prije svakog novog rata, neophodno je izvršiti revizionizam prošlih ratova
Primili ste u EU najveće fašiste ,sad ih trpite jer ste isti kao i oni ili slični
Ovi ulažu u lobiranje a minderlije misle samo na svoje novčanike i uvećanje konta, država im u drugom planu već 30 godina, stoka usmrđela od laži i obmana. Nemaš sposobne ljude u diplomatiji. Ko u Briselu za šta hy€be ove esdeaovce ??
Gledam danas u Rijeci, 3.maj završio i isporučio kruzer vrijedan 200 mil. dolara, gradi se cestovno čudo ispod i iznad grada, gradi se najveća luka na Jadranu koja je unaprijed rasprodana, gradi se hiper bolnički kompleks, gradi se druga cijev tunela Učka, prije nekoliko dana započela izgradnja novog auto-puta Rijeka-Otočac, rekonstruira se kompletna željeznička mreža, 2x se uvećava LNG terminal, najave za turističku sezonu nikada bolje, ....
... kupuju se eksadrile aviona, helikoptera, stotine borbenih vozila itd. itd. .. Oni rade, mi šupljiramo, oni u EU mi šupljiramo, oni u Schengen mi šupljiramo, oni euro mi šupljiramo.. Kako vidim i u ovim komentarima mi najbolje znamo etiketirati sve oko nas i proglašavati ih fašistima (Hrvatska, Srbija, Mađarska, Italija, ostatak EU, Amerika, Rusija, Izrael...) ... a bager nam treba da "pometemo" ispred svojih vrata. Oni fašisti a kod njih dolazi cijeli svijet, mi ...
... oličenje dobrote, morala, plemenitosti i ljudskosti a kod nas nigdje nikoga. Svi idu naprijed a mi u vlastitoj kaljuži ne mrdamo 30 godina. Pustite se šovinizma i preseravanja, to su autodestruktivne stvari kojim narušavate vlastito zdravlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željana zvana europske vrijednosti.
Fufnjara
šta drugo očekivati od bolesne fašiste iz HDZ-a
Čime se ona bavi.Sramoto ljudska.Loše joj bilo dok je bila BH ambadadorica pa otišla u Hrvatsku i vidi sada koje stavove zastupa.Valja novi mandat obezbjediti.Najlakše na nacionalističkoj retorici.
Nažalost nemoze sve knjige uništit i dokaze
Pa sta ce drugo reci ova HDZ-ovka, pripadnica stranke koju je davno EU prozvala da je na fasizoidnom putu.
Ko o čemu - murva o postenju. Smrt fasizmu - sloboda narodu! Gosp. zovko, sretan vam 6. april, Dan oslobodjenja Sarajeva od fasizma i nacizma….
SMRT FAŠIZMU! SLOBODA NARODU!
Fašistkinja. I ovakvi se pitaju o uređenju naše države i izbornom zakonu... Fuj.
Pa jadni fašisti i mrtvog komunizma se boje... Vazda se nečeg boje. Vazda u.sranih gaća. Nije im mrsko bilo bježati sve do blajburga, koliko se boje. A antifašisti išli čelom na metak, i u ovom i u onom ratu. Što ti je petlja i karakter. Ako se to zove komunizam, nema veće komunjare od mene. SMRT FAŠIZMU! SLOBODA NARODU!