Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necu nista komentarisati kao sto sam i rekao evo samo jedan klip http://www.youtube.com/watch?v=nt9cMJAAwPA
Da je srece, Neum bi bio jedan u nizu gradica na hrvatskoj obali. On je i ovako hrvatski gradic, ali nazalost ne nalazi se na teritoriji R. Hrvatske. Uzasno silovanje je uopste postojanje BIH na moru, jer realno, jedna drzava je nba taj nacin presjecena a dva dijela tim gradicem, u kojem zive takodje Hrvati i koji su ga obiljezili zastavama i obiljezjima iste te RH koja je prekinuta sa njim. Nema smisla. Kakav je smisao da se ta teritorija naziva BIH, i uopste kakve veze imaju sa tim gradicem koji pravi toliko problema RH Sarajevo i Bosnjaci, koju su toliko zapeli da je to njihova teritorija? Bez ikakvog smisla. Umjesto da se trose tolike pare, Neum jednostavno treba da se pripoji RH. Podrska iz Republike Srpske za takvo nesto!!!
Nađe ti sebi momka, čestitam.
@krajsnik Bravo nek si mu reko NEKA ZNA GENOCIDAS DA SMO MI PRAVI BOSANCI UVIJEK ZAJEDNO!!! Nego...jesi li za neku kaficu ako si iz Sarajva?
samo naprijed s gradnjom mosta. dosta više muslimanskog ucjenjivanja viva la III entitet
@ Seher Ne grokći, inače ću te obrisati!!!
OBILIĆU idi na WWW.OPANAK:BA i tamo je di vnago.
@ Obilicu, ucjenjuj i BRISI, TO SAMO NAMA PRAVIM BOSANCIMA DAJE JOS VISE ENERGIJE Kapiras ?
SVAKA VAM CAST NEKA VAM SAD OVI OBILICI PISU NJIH OSTAVITE A SUROVU REALNOST BRISITE I DALJE BRAVO KLIX BA
@ adminu koji je potpisao komentar u 16-01SATI mojim nikom Pa vidis KOLIKA SE MIZERIJA LOPOVSKA NAPISAO SI PRVI KOMENTAR MOJIM NIKOM LOPOVE, vi i ne znate nista drugo raditi vec krasti TUDJE !
@seher Bantustanac, ako se nastaviš tako ponašati opet ću ti obrisati komentare! Jasno?
@ Seher. Ja, malo ko misli o sumi, vodi i zivotinjama, bavimo se uglavnom stvarima koje potspjesuju neuroze, mrznju isl. sto se mosta tice mislim da nisi u pravu, tj ne da nisi (djelomicno) u pravu nego nema sanse da se tome moze oduprijeti. bosna nema izlaz na otvoreno more, tako da je svjedeno jel ima mosta ili nema, taj bih akvatorijal je malo veca barica, i ako ce mo posteno, ispod mosta ce moci proci \'\'normalni\'\' brodovi, a prekookenaski nisu tu nikad ni zalazili. bezveze srkletit i tjerat inat, oni moraju imat vezu sa dubrovnikom i konavlima i drugacije ne moze.
ja vise nikada necu nista napisati na ovom portalu :((((((((( SVAKA VAM CAST BRISITE I DALJE
@seher Bantustanac, sam sebi lajkuješ? Evo ti od mene jedan dislajk!
nemas ti pojma o zivotu, a kamoli o ekologiji odi na jedne seher cevape u multivitaminskom Sarajevu krada je kad preko SVOJEG mora na SVOJOJ teritoriji gradis dva puta skuplji mosta kako bi Bosna 2085. kada napravi luku u Neumu primala super tankere bas su gadovi ti Hrvati