Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upozorenje za svakog Bosnjaka/Bosnjakinju..pamet u glavu.imam komsinku Bosnjakinju,nazalost udala se za cetalja I to nakon rata...njegovi je mrze, on je par puta bio mlacen od drugih cetalja jer 'bulu' ozenio mada se ona priklonila njima, djeca joj nose teska srpska imena..ona je I dalje njima balinka,sad je tjeraju,nema kome,dodje kod nas,kad mene nema pa se mojoj zeni izjada I isplace,pamet u glavu djeco,don't forget Srebrenica !
Ako osoba ima gdje na bolje otici, bar da ima krov na glavom, nisam sigurna zasto bi trebala osjecati neko zaljenje, suosjecanje. U ovom slucaju je to njen izbor. Tako da...?
hoces ti da se udas za smrdu(vlaha)obrati se smrdima za pimoc.pu!
kako li je u Bosni kad je i na groblju u Srbiji bolje
to je deo penzije njenog preminulog supruga..svakako ne puna penzija ali cak i sa tim ne pomislja da se vrati u Bosnu..pitam se sto..verovatno luda jel?
klix..nije meni nego ovoj tvojoj Esmi..pametna zena zna odakle je pobegla ne pada joj na pamet da se vrati semum..nije se ona udala iz ljubavi nego da pobegne izBosne..vidis da je i groblje bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
E moja Esma... Sta si potrcala tamo da se udas.
Posrbica a njen Srbin Pogrkica.
Eto sto je pripazi muzeva porodica, e moja Esma...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo kako izdajice svoje zemlje a i svog naroda završe.
jedi govna...
Možeš ti mene častiti koliko hoćeš ali tako ti stvari stoje. Ako si od istih čeka te teška sudbina.
Zbog pismenosti klixovaca i njihovog naslova,ja pomislio žena beskućnik,a vjerujem i mnogi drugi...
Sto si trazila to si i dobila... To vam je vasa otadzbinska borba dala, koliko ih je blagoja poslao na raznorazna groblja i mezarija??? Mislim da se ni u Kladusu ne mozes vratiti jer ne vjerujem da bi krajisnici mogli preci preko toga da je tvoj suprug po njima pucaoyy