Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo bre Srbi, pa zar ne mrzite Turke? Kakvo je ovo sad ljubljenje guzova?
@ledeny Samo obostrano postovanje i vidis kako se sa srbima kombinuje !!!
Vazno je napomenuti da je i Turska podrzala dijalog Bg/Pr s tim da su dali akcenat na to da ne moze jedna strana da dobije sve a druga nista !!!
Bas je interesantno da politicari u Evropi , idu na posao javnim prevozom i biciklima , a zemlje im medju najrazvijenijim na svijetu, a ovi balkanski kompleksasi, po omjeru, sto imaju vise sirotinje u zemlji , to im je auto skuplji .
Dosao Redzi ocita par lekcija Dzaferu i vratio se kuci.Tako se to radi.
Otporan na metke i protuoklopni projektil marke zolja xD
moćna limuzina plijenila pažnju u Beogradu----------------E moji bosanski geaci. Vlada Srbije ima 5(slovima PET) ovakvih Juce ubijen Srbin u Novom Sadu Dragan Amidžić koji je imao i svoj mlazni aviom "Galeb G2" a on nije ni u prvih 1000 bogatijih Srba. Dodjite u Beograd da vidite sta se vozi:):) "moćna limuzina plijenila pažnju u Beogradu"-hahahahah
@Romanija75 hahahaha,jesu li to ona vozila koja vam je donirao šeik Muhamed bin Zajed 2013. Da vam nije muslimana ne bi imali za zaprege luzeri
E mater ti gu z im seljacku tele jedno, sve ti po spisku seljacino dal imas za civare..
Srbi su kopilad Turaka
Limuzina sa 4 vrata?
Posra se Baketu na glavu
Kod nas kako je krenulo i načelnici opština će imati ovakve vozilice ubrzo i to sve po zakonu.
erdogance ostavi vucku ovaj oklopnjak sevap ti je,nemoj da place i da mora da te moli,daj bratu svome nemoj da ga ucvilis.ti ionako imas ovakvih oklopnjaka koliko hoces,i nasem baketu jedan posalji nek crkne mile od ljubomore.
Obicno se predsjednici razvijenih drzava vozaju u normalnim autima cesto prozivedenim u tim istim drzavama.. tako se predsjednik Francuske vozi u Peugeoutu, Predsjednik Italije u Alfi Romeo ili MAserati, Angela Merkel u Audi itd.. ovi diktatori naravno imaju tu neku potrebu da se pokazu.. i ovi nasi se vozaju u BMWima i Mercedesima a 80% ljudi jedva prezive
Svoje matoro dupe posadi u maybach, a ide po anadoliji i prica o dinu i skromnosti. Hajte molim vas
Moze se..ima se!?
Sultane :))
a narod mu gladan
Erdoan igra mudro . Ekonomski ce poklopiti Srbiju i cijeli Balkan ,tako da su Bosnjaci ubuduce mirni od ratova i genocida.