Komentari (530)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hi hi hi njemu je stalo do nas sviju ko do lanjskog snjega samo gleda dje se koja kinta moze okrenuti takvi su svi
@Smrdeki NI BLIZU. TURCI SU MJESAVINA NARODA IZ AZIJSKE STEPE. ALBANCI SU NAROD SA OBODA KAVKAZA. SRBI SU NAROD KOJI JE DOSAO IZ DANASNJE TURSKE. BOSNJACI SU SRBI, KOJI SU PREUZELI ISLAMSKU VJERU, TO JEST NAJCISTIJI SRBI.
@Smrdeki Kao i ti sto si genetcki cisti Srbin🤣😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odose njihove investicije i pare u Srbiju a ti Bakire prodaji ljudima m... pod bubrege.
Erdogana Svaka ti cast ako je Iskreno ali mi bosanci ni alahubogu ni BIH politicarima a kamoli strancima vjerujemo više! Prijatelji ok ali nikakvo bratstvo ni sa vama ni sa arapima nikad !!! Pozdrav selam iz SBK BIH
Erdogana Svaka ti cast ako je Iskreno ali mi bosanci ni alahubogu ni BIH politicarima a kamoli strancima vjerujemo više! Prijatelji ok ali nikakvo bratstvo ni sa vama ni sa arapima nikad !!! Pozdrav selam iz SBK BIH
I on se ugledao na Putina, oće malo da jebe Amere preko naše grbače
Treba ga pozvati u Visegrad, Focu isl. da odrzi slican govor.
Ovaj tiranin i diktator glumi sad nekog mirotvorca, a građane Turske zatvara i teroriše, Kurde uništava gdje stigne. Bolje bi bilo da riješi stvari u svojoj avliji, pa da onda obilazi prijatelje i "prijatelje" i glumi finoću. Licemjerje i podilaženje nema granica.
bravo
Erdogan u Novom Pazaru pozvao je Bošnjake i Srbe da žive u slozi ---------------------------------------------- HOCEMO, ETO I TI NAMA ISPORUCI SEST F-18, PA NEKA SE DeCA IGRAJU GANJE SA F18 I MIG29, A MI CEMO DOLE DA ZIVIMO U MIRU I SLOZI.
@Roin... sve i da ti neko pokloni 6 F18 šta bi sa njima, parkirao ih na Butmir da se raja ibreti...ili bi ih postavio na onaj nosač što je usidren u ratnoj luci Neum, a možda i na aerodrom Željava u ono žbunje što raste već 30 godina na pisti
glavni turski poglavar zagovara mir na ovom djelu balkana. nesto mi je to poznato.
Poruka za Bosnu iz Srbije. I vi ste nesvrstani i treba da sarađujemo na uvoz izvoz proizvoda, ima ovih privatnika što uvoze u Srbiju iz BiH i našoh u BiH.
Erdo, vodi ih sebi kuci!!
@miljenko007 hahaha..miljenko mislila sam na srbijanske srbe>)
@BOSNJAKpravoslavni Ha..ha..ha..teska blentovina!, al' ne bi me iznenadilo da pobjedi na izborima s obzirom na okruzenje i popularnost koju tamo uziva.. james bond rs-a!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi su naz naguzili zašto ne bi malo i erdogan
Koji god Bosnjak nakon devedesetih i dalje vjeruje Srbinu, potpuno zasluzuje da mu Djikanerosi istrijebe porodicu, kad opet krenu u klanja Bosnjaka, za nekih 10-20-30 godina. A krenuti ce garantovano, jer tako rade vec 150 godina, kolju i protjeruju, pa se onda prave blesavi, pa onda opet kolju, pa se opet prave blesavi i tako stalno. Upamti Bosnjace glupi, Djikani nisu nista drugo do krvolocni opancari.
Sezam,gde li se kotite tako glupi,zatucani ,da mi je samo znati!
@Sezam Jeste jeste, onaj Srbin rodjen recimo 2005 u Nisu, Leskovcu, Subotici ili Somboru bas misli o tome kako ce koga i sta da mrzi. Ipsran vam je mozak od mrznje. A ovo za opanke je tek smesno. Srbi iz RS nisu opancari, a sta tek reci o onima u Crnoj Gori i Vojvodini. Oni niti su Srbijanci niti su opancari. Kad vec spominjes opanak, pa pola Evrope je nosilo opanke, nisu valjda isili bosi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit će Beograd Turska mahala
Beograd je od 1521 godine pa do propasti Osmanskog Carstva bio turska mahala.
video sam facu bradatu i drsku video sam natpis dobrodosli u republiku srpskh